Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? A szülők egész nap folyamatosan sértegetik a gyereküket, nem hagyják békén, vegzálják?
Biztos, hogy nem allnek ott mint egy kuka! Te is Kerdezo, idegeneknek panaszkodsz, ahelyett hogy ott helyben szepen kerdore vonnad a "kedves barataidat" ha mar olyan joban vagytok!
Szepen leulnek veluk es megmondanam nekik, hogy nem erdekel a miertje, gyerekekrol van szo, es nem banunk igy veluk! Vagy rohadt gyorsan valtoztatnak ezen es csaladsegitohoz fordulnak, vagy vege a baratkozasnak!
Felvetelt keszitenek arrol, ahogy a gyerekekkel bannak es ha minden szakad, meg a gyamugyet is bevonnam! Kepzelem mi megy otthon, ha vendegsegben igy bannak veluk! Ilyenekbol lesznek serult, szorongo felnottek!
Kerdezo,ne legy maleszaju! Cselekedj!!!
Nekem a sógorom hasonlóan bunkó ember. A lányaink majden egy idősek. Volt egy időszak, amikor többször jöttek hozzánk, mert hogy unatkozik otthon a kislány. Először szépen beszélt vele nálunk, aztán minél többször jöttek, ki bújt a szög a zsákból. Bár mondjuk, furcsa volt nekem, a kislány viselkedése, de nem gondoltam semmi rosszra. Aztán mikor el kezdte a gyereket hülyézni, meg fejbe verni, akkor szépen megmondtam neki, hogy ezt az én lakásomban nem fogom eltűrni. Ha ilyenek a nevelési módszerei, akkor maradjon otthon. Gondolkoztam én is, hogy legalább a védőnőnek megemlítem, de meg előztek, mert annyira viselkedés problémás lett a kislány, hogy az oviból elküldték kivizsgálásra. Most a gyermekvédelmisek járkálnak hozzájuk. 8 éves a kislány.
Szóval én is szóltam volna. De annyit te is tehetsz, hogy ki nyitod a szádat, ha ilyet látsz. Legalább nálad ne legyenek azok a gyerekek megalázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!