Mit tegyek, ha a menstruaciom mar masfel hete kesik es masfel hete folyamatosan faj a hasam? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
Pontosabban:
Masfel hete kesik a menstruaciom. Neha kesik, de max par napot. Terhes biztosan nem vagyok.
Annak a napnak a kornyeken, mikor meg kellett volna jonnie, elkezdett fajni a hasam es azota nem szunik meg.
A fajas alatt nem gorcsos fajdalmat ertek, hanem szuro, mely, illetve tompa fajdalmat, foleg a bal oldali petefeszkemben. (Jobb oldalon egyaltalan nem) Ha nyomodik, akkor meg jobban faj. Nem birok hasra fekudni, nem tudom a bal labam felhuzni, neha ulve is nagyon faj. Szinten faj ha pisilek, kakilok.
Fajdalomcsillapitot hiaba eszek ra, nem hat semmit.
Fajas alatt pedig azt ertem, hogy nagyon faj. Mar masfel hete.
El szeretnek menni vele nogyogyaszhoz, mert mar elozo mensimkor is fajlaltam a bal petefeszkemet, de az meg nem volt veszes. Most viszont mar annyira az, hoy akadalyoz a mindennapjaimban.
Viszont attol felek, ha kerek idopontot a nogyogyaszhoz, pont addigra fog megjonni.
Teljesen tanacstalan vagyok.
19/L
Persze első, hacsak nem időpontos az SZTK rendelés is, mint pl.nálunk, meg még csomó helyen.
Kérdező, menj be/telefonálj, mondd el, mi a gondod,azt is, hogy elég komoly fájdalmaid vannak, meg hogy bármikor megjöhet, ott majd megmondják, hogy mi legyen. Simán lehet, hogy megvizsgálnak úgy is, ha épp megjön addigra. Vagy ha úgy ítéli meg, lehet beszorít valahová és megnéz rögtön.
Koszonom a valaszod utolso!
(Nalunk is idopontos az sztk rendeles.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!