Apukám közölte velem hogy szerinte nagyon gáz hogy 30 évesen még mindig az anyámmal élek, és még nem voltam nővel. Miért ennyire lekezelő, és bunkó velem?
Ez az a tipikus 10-es által megnevezett ember típusamikor az illető még egyet belerúg a másikba, és őszintén tippem szerint azt gondolja, ha a fiát bántja akkor anyukád még szomorúbb lesz ettől.
10-esnek igaza van, amúgy meg te is beolvashatnál neki, hogy szégyellhetné magát ő is amiért anno nem tudta biztosan, hogy anyukád nem az igazi, és ebből adódóan neked is egyfajta lelki tehert okozott, és lehet apukád miatt nem tudsz ismerkedni.
Nem tudom mit szólna hozzá, ha te meg őt tennéd felelőssé a sikertelenséged miatt, mert milyen példát mutatott neked, hiszen te nem akarsz olyan lenni mint ő, és inkább vagy egyedül.
Szégyellhetné magát apukád amiért így viselkedik.
Nem mondtam, hogy helyes módszert választott arra, hogy motiválja, de az ő primitív agyában ez simán lehet ilyen szándékú is. Nem értek egyet a dologgal, csak a tények alapján írtam.
Valószínűleg a csávó saját hibájának is érzi ezt a kialakult helyzetet és ilyen hülye módszert választott arra, hogy kizökkentse ebből a nem túl jó felállásból.
Kedves kérdező, szerintem ha van munkád, és el tudnád magad tartani szükség esetén akkor nincs miért aggódnod. Kicsit mozdulj ki, járj el futni mondjuk, vagy vannak kihelyezett ingyen használható edzőparkok... ott lehet kicsit szocializálódni. Jön a jó idő, használd ki. Apukádat meg ne avasd be az életedbe.
"Apukám közölte velem hogy szerinte nagyon gáz hogy 30 évesen még mindig az anyámmal élek"
Mond meg neki, hogy az sokkalta gázosabb, hogy ő még 60 évesen is az anyáddal él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!