Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális-e ,hogy az ember...

Normális-e ,hogy az ember elfelejt valamit akkor a szülei teljesen a leghülyébbnek tartjak?

Figyelt kérdés

A lényeg vannak tyúkjaink és abból van tojás. Mondták a munkatársaim kérnek 30 tojást a mostani hétre. Reggel elfelejtettem elvinni a munkatársaimnak 30 tojást, anya amikor meglátta ordítva hívott és sírt a telefonban. Mondtam neki, holnap is be tudom vinni, semmi baj nincs, de ő megmondta többet nem is kell vinned, meg sírt.Mondtak munkatársaim szerdára is jó lesz, hisz csak annyit beszéltünk ezen a héten kérik.

Legkisebb dologtól idegroncs lesz, ordítozik. Ez mennyire normális?

Ez mennyi normális?

ma 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy ez nem normális reakció egy ilyen dologra.
ma 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Dehogynem normális, csak "elfelejted" leírni az előzményeket.

Írd le azt is, hogy mivel borítottad ki módszeresen az évek alatt. Senki se magától lesz ilyen.

Ne csak azt írd le, amivel őt rossz színben, magadat pedig jó színben tüntetheted fel!

ma 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Itt nyilván nem csak a tojásról van szó
ma 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondtad neki, hogy bocs, anya, hogy feleslegesen készítetted össze?
ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!