Részegen ti is butábbak vagytok, mint a leghülyébb ember, akit el tudtok képzelni?
Nincs összefüggés. Egyik agyi szint, másik viselkedési állapot.
Alkohol általános mértékben kb 15%ra csokkenti agyi aktivitást és 8%kal csökkenti agyi szintet.
Ha ez zavar, füvezz.
Ugyanügy általános dózis kb 350%ra növeli agyi aktivitást és 13%kal növeli agyi szintet.
Utoljára 4 évvel ezelőtt rúgtam be , de akkor rendesen.
Falunap volt , zenekarok , táncosok , stb.
Lényeg , hogy bemásztam a tanácsháza raktárába , ott volt 2 kitömött őz , a falról leszedtem a szürke borz prémet , magamra terítettem , és én voltam a "rozsomák" , aki vadássza őket , miközben ordibáltam rájuk , hogy FUSSATOK , FUSSATOK !!!
Egyik elmenekült , de a másikat szétszedtem . a zsebemben benne is volt a lábának egyik része.
Ez nem volt elég ... egy kisbolygót is felfedeztem , mégpedig úgy hogy kaleidoszkópon keresztül bámultam az autóm fényszórójába , és koordinátákat hadartam .
Ezt követően felhívtam a rajztanárom , hogy ezt neki is látni kellene . Finoman elutasította a meghívást.
Másnap reggel egy termosz , és egy kis lapát volt mellettem .... ezt már utólag mesélték , hogy kőzet mintát gyűjtöttem a parkolóból , és a haverok szerint vagy fél tucat embernek mondtam , hogy jöjjenek segíteni.
Mikor senki nem jött , egy "Huston baj van" zárszóval el andalogtam haza.
Azóta nem iszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!