Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Részegen ti is butábbak...

Részegen ti is butábbak vagytok, mint a leghülyébb ember, akit el tudtok képzelni?

Figyelt kérdés
:D Részegen én sajna nagyon leadok az iq-ból. Másnap már reggel azon agyalok, hogy a francba keveredtek így össze bennem dolgok, hogy ekkora baromságokat mondtam :D egyszerre kínos, és vicces :D
2016. okt. 28. 02:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Tehát a „-Négy lába van, asztal, de nem szék, mi az? -Kecske!” szint alá simán bemegyek :D
2016. okt. 28. 02:13
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem
2016. okt. 28. 03:29
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem, én nem iszom butára magam. De van ismerősöm aki igen, sőt olyan is, aki kötekedősre. Én inkább mindenkire jobban vigyázok, én vagyok az aki még a zöld lámpánál is megállítja a barátait, nehogy elüssék őket.
2016. okt. 28. 04:08
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem,részegen én vagyok a legokosabb ember a világon,csak sajnos a sok buta józan ember,aki körülöttem van nem képes megérteni a zsenialitásomat.
2016. okt. 28. 04:48
 5/10 elwera ***** válasza:
75%
Én részegen a rendőrnek megmutatom hogy 1 kézen is meg tudok állni. Meg a 2 méter magas haverom vállán táncolok, aztán kimegyek a mosdóba és beborulok fejjel a kádba.
2016. okt. 28. 05:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy határ, ami fölött k|szeltündére süllyedek. Előtte rövid ideig Einstein, Mózes, Luther, Darwin, Freud és Mozart vagyok, kb ugyanebben a sorrendben.
2016. okt. 28. 06:52
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Neked az vicces hogy ostobán viselkedsz? Oké...
2016. okt. 28. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Nincs összefüggés. Egyik agyi szint, másik viselkedési állapot.

Alkohol általános mértékben kb 15%ra csokkenti agyi aktivitást és 8%kal csökkenti agyi szintet.

Ha ez zavar, füvezz.

Ugyanügy általános dózis kb 350%ra növeli agyi aktivitást és 13%kal növeli agyi szintet.

2016. okt. 28. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem! Én részegen sokkal okosabb vagyok, mint józanon.
2016. okt. 28. 15:07
 10/10 Joe001 ***** válasza:
100%

Utoljára 4 évvel ezelőtt rúgtam be , de akkor rendesen.

Falunap volt , zenekarok , táncosok , stb.

Lényeg , hogy bemásztam a tanácsháza raktárába , ott volt 2 kitömött őz , a falról leszedtem a szürke borz prémet , magamra terítettem , és én voltam a "rozsomák" , aki vadássza őket , miközben ordibáltam rájuk , hogy FUSSATOK , FUSSATOK !!!

Egyik elmenekült , de a másikat szétszedtem . a zsebemben benne is volt a lábának egyik része.

Ez nem volt elég ... egy kisbolygót is felfedeztem , mégpedig úgy hogy kaleidoszkópon keresztül bámultam az autóm fényszórójába , és koordinátákat hadartam .

Ezt követően felhívtam a rajztanárom , hogy ezt neki is látni kellene . Finoman elutasította a meghívást.

Másnap reggel egy termosz , és egy kis lapát volt mellettem .... ezt már utólag mesélték , hogy kőzet mintát gyűjtöttem a parkolóból , és a haverok szerint vagy fél tucat embernek mondtam , hogy jöjjenek segíteni.

Mikor senki nem jött , egy "Huston baj van" zárszóval el andalogtam haza.

Azóta nem iszom :)

2016. okt. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!