A kamionozás mióta minősül szakmának? Semmit nem kell hozzá tanulni, a leghülyébb ember is lehet kamionos.
te is az a fajta kis gizda hülyegyerek vagy kérdező, aki azon rinyál, miért keresnek annyit a kamionosok, diploma nélkül...
Neked apuci adott pénzt a kis iskoláidra, nekem nem adott, ezért voltam kénytelen ezt kitanulni.
Hidd el, míg odáig jut az ember, hogy nem tör rommá drága autókat egy parkolóban, hosszabb utat kell bejárni, mint te amíg a kis b**zi papírjaidat megszerzed, amivel sosem fogsz tudni elhelyezkedni, mert apuci már nem fogja fogni a kis kezed.
Senki nem mondta, hogy az emberi tevékenység csúcsa, de ehhez is kellenek ismeretek, gyakorlat, vezetni a legkevesebb. Vittem én már százmilliós értékű rakományt is.
Ez egy életforma, amit meg kell szokni, aki nem erre született kínlódni fog benne. Arról nem is beszélve, hogy ebben a "szakmában" is, mint sok másban, külföldön vannak a jobb, jobban fizető állások, ahhoz meg nyelvtudás kell, tehát a nagyon sötét emberek eleve nem jöhetnek szóba.
Nagy előnye, hogy van állás dögivel, nyelvtudással, gyakorlattal hamar lehet munkát találni egész Európában, viszonylag jól fizető állást jelent a kamionozás. Talán éppen ezért nem kevés diplomás kamionos van, jómagam többet is ismerek.
Szereny velemenyem szerint ez biza nem is egy szakma!!!!Nem tudom a kedves kerdezo mikor ,milyen szerelvenyeket latott mar.....DE ....Ha csak abbol indulunk ki ,hogy van am az utakon egys mas fele....
tartanyos...eloallatos...autoszallito trailer....silo...huto....ponyva....pore ... cserefelepitmenyes...konteneres....nyerges...potos...tandem... aztan a veszelyesaru(ADR)
No meg vajon ,ha minden hulye lehet kamionos ,ugyan minek van meg kulon palyaalkalmassagi ,meg ujabbam a gki is(amit ugyebar 5 evente fel kell ujitani)
Es akkor meg a tulmeretesekrol nem is szoltam ....amihez ugyan semmilyen kulom papir nem kell....csak egy kis ratermettseg,elszantsag....jaes nem art am az se "Kisbaratom",ha erted a Begleiterfahreredet is,hogy mit akar veled kozolni a CB n.....de amugy tenyleg mindenki csinalhatja....nem kell ide esz,a penz meg hegyekben all!Mar csak azt nem ertem Te miert is nem ezt csinalod?!Gyere ide a "hulyek" koze....az a semmi eszed neked is megvan ami ehhez kell!!!!
Minden hülye lehet kamionos, csak nem mindegy, hogy jól végzi el a munkáját, avagy sem!!!
Az az igazság, hogy ez nem szakma, hanem hívatás!
Azonkívül nincs eléggé megfizetve és megbecsülve!
A pofájuk le nem szakad a munkaadóknak, amikor segédmunkás alapbérrel van bejelentve a legtöbb helyen a kamionos!
Elég ehhez tényleg 8 általános is (sőt ismerek nem egyet, akinek csak 4 vagy 6 elemi általános osztálya van),de ma már aki vizsgázik,ktelező a 8 általános megléte,akár B kategóriához is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!