Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy nemzetközi...

Mennyibe kerül egy nemzetközi kamionos élete?

Figyelt kérdés
Most csinálom az kamionozáshoz szükséges dolgokat és miután meglesznek, kamionozni szeretnék. Ha minden jól megy, akkor akár 2013. jan. 1-én már kezdhetnék is. Az érdekelne, hogy milyen kiadásai vannak menet közben egy nemzetközis sofőrnek. Feltételezem, hogy a legtöbb dolgot otthonról viszi, de vannak olyan dolgok, amiket muszáj külföldön megvenni. Ha pl. 4 hétre megyek ki, akkor biztos, hogy nem tudok annyi kaját vinni, hogy elég legyen, mert ha még elég is lenne, megromlana. Meg ott van a fürdés, meg még nem tudom, hogy mik jöhetnek szóba. Ha minimumra akarom csökkenteni a külföldi kiadásokat, akkor egy 4 hetes túrán kb. mekkora összegű kiadással kell számolnom?

#kamionozás költségei #kamionos havi kiadásai
2012. nov. 1. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
50-ből kijön a nagy átlag szerintem. Annyira azért számolni kell, ha normális kajákat akarsz enni.
2012. nov. 1. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. nov. 2. 16:39
 3/3 anonim válasza:

Vigyél konzerves kajákat mint pl a babkonzerv stb ... :)

A fürdést nem valami egyszerű megoldani, de ha nagyon igényes vagy akkor vannak a kamionos pihenőkben fürdőhelyiség persze pénzért azt hiszem úgy van, hogy 5 perc 3-5 euró nem tudom pontosan. Én szoktam vinni magammal vinni fertőtlenítőt amit a kórházban a korbonctanon szoktak használni az garantáltan leviszi a baktériumokat persze csak kézre nehogy olyannal kezdj el fürdeni :D

Sok sikert a papírokhoz leendő kolléga :D

2012. nov. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!