Mennyibe kerül egy nemzetközi kamionos élete?
Figyelt kérdés
Most csinálom az kamionozáshoz szükséges dolgokat és miután meglesznek, kamionozni szeretnék. Ha minden jól megy, akkor akár 2013. jan. 1-én már kezdhetnék is. Az érdekelne, hogy milyen kiadásai vannak menet közben egy nemzetközis sofőrnek. Feltételezem, hogy a legtöbb dolgot otthonról viszi, de vannak olyan dolgok, amiket muszáj külföldön megvenni. Ha pl. 4 hétre megyek ki, akkor biztos, hogy nem tudok annyi kaját vinni, hogy elég legyen, mert ha még elég is lenne, megromlana. Meg ott van a fürdés, meg még nem tudom, hogy mik jöhetnek szóba. Ha minimumra akarom csökkenteni a külföldi kiadásokat, akkor egy 4 hetes túrán kb. mekkora összegű kiadással kell számolnom?#kamionozás költségei #kamionos havi kiadásai
2012. nov. 1. 19:43
1/3 anonim válasza:
50-ből kijön a nagy átlag szerintem. Annyira azért számolni kell, ha normális kajákat akarsz enni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. nov. 2. 16:39
3/3 anonim válasza:
Vigyél konzerves kajákat mint pl a babkonzerv stb ... :)
A fürdést nem valami egyszerű megoldani, de ha nagyon igényes vagy akkor vannak a kamionos pihenőkben fürdőhelyiség persze pénzért azt hiszem úgy van, hogy 5 perc 3-5 euró nem tudom pontosan. Én szoktam vinni magammal vinni fertőtlenítőt amit a kórházban a korbonctanon szoktak használni az garantáltan leviszi a baktériumokat persze csak kézre nehogy olyannal kezdj el fürdeni :D
Sok sikert a papírokhoz leendő kolléga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!