Normális hogy ennyi idősen még senkit nem mutattam be a szüleimnek?
26 éves vagyok, voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de még senkit nem mutattam be a szülőknek, és amikor nemrég valakivel szóba került beszélgetés során a téma, furcsának tartotta ezt. Ami azt illeti, az első barátomat lelkesen be akartam mutatni a szüleimnek, mire azt a választ kaptam hogy nem kíváncsiak rá, ennyi idősen (nem voltam olyan fiatal 17 évesen) még úgysem lesz semmi komoly ebből a kapcsolatból. Ez elég rosszul esett, bár amúgy sincs fényes kapcsolatom egyik szülőmmel sem, úgyhogy annyira nem is lepődtem meg. Sosem érdeklődtek a későbbi barátaimmal kapcsolatban sem, nekem pedig semmi kedvem nem volt a bemutatáshoz, mert tudtam milyen kritikusan és rosszindulatúan szoktak hozzáállni bárkihez az életemben, akár barátnőkhöz is. Ebből egyébként soha nem volt balhé, a szüleim egyszer sem akarták látni az aktuális páromat, nem is nagyon érdeklődtek felőlük, ők pedig megértették miért halogatom a bemutatást.
Viszont ez a megjegyzés most kicsit elgondolkodtatott, tényleg olyan ritka ez a szituáció? Vagy itt vannak esetleg olyanok, akik hasonló vagy más okokból csak későn mutatták be otthon a párjukat?
Mindenre van példa,most pont erre miért is ne lenne??
Nem szokványos de majd előbb utóbb ha férjed lesz ez úgyis megtörténik
Szerintem sem gáz.
Nem kell másokhoz mérned magad. Majd bemutatod ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!