Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?
Hogy bármi célja lehet veled. Nem véletlen, hogy néhány nyugati országban és az USA-ban rossz szemmel nézik, ha nagy az age gape egy kapcsolatban. Lehet sokan szexelnek, de egyáltalán nem ez a lényeg itt:D
Nem tudom már hányadik válaszoló voltam, de én is 16 éves vagyok. A barátom 17 éves. Épp most tanulja a KRESSZT, ősszel pedig kezdi csinálni a jogsit. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a velünk egykorúak között is vannak, felnőtesebb, mentálisan koruknál érettebb fiúk, akiknek igenis van ambíciójuk és tudnak szeretni, nem pedig csak a szexre mennek.:) És nem is olyan ritka, mint amennyien gondolják.
Csak arra kérlek, légy óvatos, szörnyű dolgok történ(het)nek a világban, ennek a mi korosztályunk is ki van téve.
Anyukádat pedig próbáld megérteni, hogy szeret és védeni próbál, ha én hazaállitanék egy 30+-ossal, biztos ő sem nézne jó szemmel, sőt, de hazudni biztos nem hazudnék neki.
Jólvan tényleg köszönöm a válaszokat!
Amúgy meg nem kések le semmiről de tudjátok ti milyen egy osztály? Konkrétan ki van nézve aki még szűz mert milyen gáz már. Az se jobb akivel csinálják mert amíg együtt vannak jó utána meg mindenfélét terjesztenek róluk.
És igen, szinte minden lány csinálta már az osztályban és kezd ciki lenni hogy én nem.
Figyu. Én is 16 vagyok és még a közelében sem voltam annak, hogy csináljam. Egyáltalán nem gáz a dolog, abból a suliból meg 2-3 év múlva úgy is ballagsz. Majd egyszer találsz egy srácot, akivel tényleg érdemes lesz csinálni :D.
Kitartást a továbbiakban, tényleg katasztrofális az osztályod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!