Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos hogy anyum...

Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aki nagyon tetszik és szerelmesek is lettünk. Elmondtam anyumnak de ő meg ki van akadva hogy sokkal idősebb. 16 és szerintem el tudom dönteni kivel akarok lenni, a férfi 34 éves, de még sose éreztem így senki iránt.
2021. ápr. 15. 08:37
 71/91 anonim ***** válasza:
86%

Hogy bármi célja lehet veled. Nem véletlen, hogy néhány nyugati országban és az USA-ban rossz szemmel nézik, ha nagy az age gape egy kapcsolatban. Lehet sokan szexelnek, de egyáltalán nem ez a lényeg itt:D

Nem tudom már hányadik válaszoló voltam, de én is 16 éves vagyok. A barátom 17 éves. Épp most tanulja a KRESSZT, ősszel pedig kezdi csinálni a jogsit. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a velünk egykorúak között is vannak, felnőtesebb, mentálisan koruknál érettebb fiúk, akiknek igenis van ambíciójuk és tudnak szeretni, nem pedig csak a szexre mennek.:) És nem is olyan ritka, mint amennyien gondolják.

Csak arra kérlek, légy óvatos, szörnyű dolgok történ(het)nek a világban, ennek a mi korosztályunk is ki van téve.

Anyukádat pedig próbáld megérteni, hogy szeret és védeni próbál, ha én hazaállitanék egy 30+-ossal, biztos ő sem nézne jó szemmel, sőt, de hazudni biztos nem hazudnék neki.

2021. ápr. 15. 14:39
 72/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden korodbeli fiú ugyanolyan, mint amilyennek te leírtad a válaszaidban. Amit most értékelsz ebben a pasasban, azt honnan tudod, hogy egy korodbeli fiúban nem találnád meg? Én 7 évvel ezelőtt voltam annyi idős mint te és megismertem a sulimban olyan fiúkat, akik nagyon normálisak voltak, nem a szexre hajtottak és nem voltak nagyképű barmok. És nem csak látszatra tűntek normálisnak, tényleg azok is voltak. Amúgy meg az iskoládon kívül is vannak fiúk, nem feltétlenül muszáj ott ismerkedni. Bár nem is értem miért kéne még ilyen korán mindenképp fiú az életedbe. Bőven rá érsz még.
2021. ápr. 15. 14:40
 73/91 A kérdező kommentje:

Jólvan tényleg köszönöm a válaszokat!

Amúgy meg nem kések le semmiről de tudjátok ti milyen egy osztály? Konkrétan ki van nézve aki még szűz mert milyen gáz már. Az se jobb akivel csinálják mert amíg együtt vannak jó utána meg mindenfélét terjesztenek róluk.

És igen, szinte minden lány csinálta már az osztályban és kezd ciki lenni hogy én nem.

2021. ápr. 15. 14:42
 74/91 anonim ***** válasza:
88%
Később büszke leszel magadra! :)
2021. ápr. 15. 14:44
 75/91 anonim ***** válasza:
100%
És a homlokodra van írva, hogy még szűz vagy? Ne azért akard elveszíteni a szüzességed, hogy ne legyél gáz ember mások szemében.
2021. ápr. 15. 14:49
 76/91 anonim ***** válasza:
100%

Figyu. Én is 16 vagyok és még a közelében sem voltam annak, hogy csináljam. Egyáltalán nem gáz a dolog, abból a suliból meg 2-3 év múlva úgy is ballagsz. Majd egyszer találsz egy srácot, akivel tényleg érdemes lesz csinálni :D.

Kitartást a továbbiakban, tényleg katasztrofális az osztályod :(

2021. ápr. 15. 14:53
 77/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendesek vagytok! Csak úgy meg senki nem akar kapcsolatot hogyha nem szexelek, látjátok most is le tiltottak.
2021. ápr. 15. 14:56
 78/91 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy olyan osztálytársam, aki hasonlóan gondolkozott, mint te. Bár őt nem csesztette senki sem, hogy még szűz, de ő már nagyon túl akart esni rajta. Gyorsan talált is magának a sulinkban egy srácot, nem is igazán ismerték meg egymást, ezért nem tudta, hogy a későbbiekben milyen agresszív állat lesz a srácból. Meg is verte párszor ezt a csajt, ezért a csaj már lépni sem mert sokáig ebből a kapcsolatból. És mindez azért volt, mert túl akart esni a csaj az első szexen. Ezzel nem ijesztgetni szeretnélek, csak ráébreszteni arra, hogy fontos, hogy rendesen megismerd a másikat.
2021. ápr. 15. 15:09
 79/91 A kérdező kommentje:
Jó hát ha megverne valaki akkor fel is jelenthetném. Minek maradnék akkor vele?
2021. ápr. 15. 15:13
 80/91 anonim ***** válasza:
100%
Félelemből, kérdező. ahogy sok bántalmazott lány teszi.
2021. ápr. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!