Mit csináljak, ha anyukám nem engedi, hogy találkozzak a baratommal?
Majdnem 17 évesen nyugodtan üljél csak otthon a sejhajodon!És légy oly kedves ne gyere azzal,hogy dehát a többiek...
Ha tiszteled anyukád döntéseit,akkor tiszteld azt is hogy nem szimpatikus neki a barátod,mert bizony léteznek olyan jó emberismerők,akik beszélgetés nélkül is megérzik,ha valami nem oké.
Lépj tovább,előtted az élet!
Mondott bármi konkrétat anyukád? Mármint azon kívül, hogy nem szimpatikus neki... Ha nem, akkor szerintem nem az adott fiúval van a gondja, hanem úgy összességében azzal, hogy képbe került egy fiú. Szóval szerintem bárkiről lehetne szó, bármit mesélhetnél bárkiről, úgysem tetszene neki a dolog.
Én azt mondom, hogy találkozzatok, beszélgessetek stb. és próbáld puhítani anyukádat, hátha előbb-utóbb elfogadja és hajlandó lesz találkozni vele, megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!