Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozzak a volt barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak a volt barátommal?

Figyelt kérdés
3 hónapot voltunk együtt, ő szakított velem. Én szeretem őt, ő nem. Ezen a héten lesz már csak itthon a köv. héten kimegy külföldre. Tehát ezen a héten van már rá csak lehetőségem hogy lássam őt. Szeretném őt látni még, arra gondoltam a munkahelye környékén sétálgatok majd egyik nap. Nagyon hiányzik, már 3 hete hogy utoljára beszéltünk (veszekedtünk), de egész nap rá gondolok. Nyilván nem fogunk kibékülni, de szeretném látni. Érdemes elmennem összefutni vele?
2013. máj. 20. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges.
2013. máj. 20. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyértelműen nem. Illetve akkor, ha feltett szándékod komplett hülyét csinálni magadból előtte és a kollégái előtt.

Miért szeretnéd látni? Szakítottatok, nem szeret, veszekedtetek, és gondolom ő nem annyira van oda azért, hogy lásson téged. Egy ilyen kierőszakolt szituban (még ha sikerül is pont összefutnotok, és nem intéz el egy szimpla "helló"-val) kizárt, hogy olyan dolog történjen, aminek te tényleg örülni tudnál.

Keres meg a méltóságodat és az önbecsülésedet, azt ajánlom.

2013. máj. 20. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább tedd meg és bánd meg, mint hogy később azon kelljen filóznod, hogy mi lett volna ha.
2013. máj. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!