Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne találkozzak holnap a barátommal mert anyukám ideges?
Szóval, anya ma ittas állapotba volt.
Veszekedett velem anya.Mondta hogy a barátom ne jöjjön nem kíváncsi rá.
Vasárnap ne jöjjön mert a szülinapja lesz.Holnap meg esetleg 1-2 órára jöhet.Nem egy városba lakunk.És heti 3szor talizunk.
Most nem tom mit csináljak, hívjam vagy ne.Viszont hiányzik.Jövőhét meg még messze van.
Én meg nem tok menni,mert busz nem jön ő is autóval jönne.
Hát, a szülinapján inkább ne menj el! De ha megérdemli, ne törődj vele... Bár akkor ő is szemét lehet veled.
Egyébként meg nem zsarolhat téged! Ha a házba nem is jön a fiú, te elmehetsz vele bárhová! Jogod van hozzá!
Még van egy olyan lehetőség is, hogy a fiúval közösen lepitek meg anyut. De egy hülye és utálja a fiút valamiért, akkor te tudod, hogy milyen következményei lehetnek.
Na szerintem már az alapból baj h anyukád iszik...:$
De szerintem inkább ne hívd mert akkor anyud tuti nagyon kiakad és még jobban összevesztek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!