Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal most leszünk fél évesek. Írnátok véleményt, hogy szerintetek jó ötlet amit kigondoltam?
Figyelt kérdés
Eper csokiba mártogatva,tálcán virágszirmok, bevinném neki a szobába + behűtött pezsgő? :)2013. máj. 20. 18:02
1/20 anonim válasza:
Fél évesek ?
Gyertek vissza 17 év múlva...
2/20 anonim válasza:
szerintem magadat is csomagold be valami szexibe, ne csak az epret.
amúgy jó, ha szereti a romantikát ilyen külsőségekkel.
3/20 anonim válasza:
szuper
de szerintem nem kell minden apró fordulót ünnepelni, mert jelentőségét veszti az ünneplés intézménye
4/20 A kérdező kommentje:
Az most mért baj,ha esetleg kedveskedni akarok neki? és nem azzal hogy odavágok egy szeretleket és ennyi..nagyon jól megértjük egymást,szóval szerintem nem sok kivetni való van a dologba..
2013. máj. 20. 18:05
5/20 A kérdező kommentje:
18:04 igen,arra is gondoltam :)
2013. máj. 20. 18:06
6/20 anonim válasza:
a melledet meg bekenhetnéd nutellával ,nem felejtené el egy hamar
7/20 anonim válasza:
Ha szereti ezeket,akkor jó ez :)
8/20 anonim válasza:
Fél évet nem kell ünnepelni. A házassági évforduló! Az a valami!
9/20 anonim válasza:
Túl csicsás giccses. Félév egyáltalán nem sok idő, sőt nem is értem minek kell ezt megünnepelni. Jóhogy már nem havonta, ünnepelsz a menstruációddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!