Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal most leszünk fél évesek. Írnátok véleményt, hogy szerintetek jó ötlet amit kigondoltam?
csak tudnám, miért kell leszólni, ha valaki ünnepelni akarja a fél éves fordulót?! állandóan az unalmas, ostoba hétköznapokba van belefásulva az ember, miért ne lehetne ilyen ünnepnapokkal különlegessé tenni?! én garantálom, hogy vannak olyan párok, akik hófordulót is ünneplenek. és?
ne félj, 9-es válaszoló, azok azt is megünneplik, hogy megjött a lánynak, akik rendszeresen felteszik itt a "nem védekezünk, lehetek terhes?" kaliberű kérdéseket.
A kérdésed az volt, hogy jó ötlet-e.
Azt nem mondtad, hogy csak egyféle választ fogadsz el.
Elég sok itt a tahó..
Anno mi is szinte minden hónapot megünnepeltünk az elején és egyáltalán nem volt baj. Nem attól ünnep az ünnep, hogy sok pénzért valami drágát hozzávágunk a másikhoz, hanem attól, hogy apró figyelmességeket teszünk, amivel éreztetjük a törődésünket. Ennek csak apropója az, hogy éppen hány hónapos, éves a kapcsolat, a házasság, vagy éppen Karácsony van vagy akármi.
Egyébként a konkrét elképzelésedre:
Férfiként nekem ez kicsit túl rózsaszín. A virágszirmok szerintem csak csajoknál válnak be, a pezsgő helyett a bort ajánlanám, a csokis eper maradhat :-)
Nem kell túlpörögni ezt, de gyakran tegyetek egymásnak ilyen kedves gesztusokat, figyelmességeket és akkor minden rendben lesz.
18:34 Köszi az ÉRTELMES választ!:)
18:36 szerintem meg nem volt hülye kérdés,viszont a válaszod a normál határokat átlépte..mivel nem úgy kérdeztem hogy "mondjatok valamit ba***.." hanem full normálisan..arról nem tehetek hogy ilyen "aranyos" módon válaszolsz..
Nekem baromira bejönne ,szerintem nagyon aranyos
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!