Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos hogy anyum...

Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aki nagyon tetszik és szerelmesek is lettünk. Elmondtam anyumnak de ő meg ki van akadva hogy sokkal idősebb. 16 és szerintem el tudom dönteni kivel akarok lenni, a férfi 34 éves, de még sose éreztem így senki iránt.
2021. ápr. 15. 08:37
 31/91 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már gyerek, felnőttes vagyok, először nem is tudta hogy hány éves vagyok, többnek hitt.
2021. ápr. 15. 11:36
 32/91 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj a korosztályodba ilyenek még az emberek mert gyerekek azért beszélnek ki.Ezért nem kéne 16 évesen párkapcsolatba godolkodni.Neked az iskola a munkahelyed ez a 34 éves csak jővődet vesszi el.
2021. ápr. 15. 11:37
 33/91 anonim ***** válasza:
94%
Épp most bizonyítottad mennyire gyerek vagy. Ez bevett duma a kamaszra vadászó hapsiknál.
2021. ápr. 15. 11:37
 34/91 A kérdező kommentje:
Miért minek vágynék a saját korosztályomra? Pont köztük mindenki csak szexelni akar ha meg belemegyek akkor már másnap mindenki tudja mert mivel hencegne..
2021. ápr. 15. 11:38
 35/91 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudta hány éves vagy, tehát nem is érdekelte? Ez baj. De miután megtudta, mondania kellett volna, hogy bocsi, de te egy gyerek vagy, én pedig egy felnőtt és az apád kehetnék.
2021. ápr. 15. 11:40
 36/91 A kérdező kommentje:
Nem értem miért baj ha együtt vagyunk ha mindkettőnknek jó
 37/91 anonim ***** válasza:
*lehetnék
 38/91 anonim ***** válasza:
83%
Mert azt hiszed a harmincas hapsik jobbak?
 39/91 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem miért baj ha együtt vagyunk ha mindkettőnknek jó"

Nem nekünk baj, mivel nem is ismerünk, úgyhogy azt csinálsz felőlünk amit akarsz. Kérdezted, hogy jogos-e,hogy anyukád ellenzi. Egyértelműen leírta mindenki, hogy teljesen érthető anyukád álláspontja és kifejtették, hogy miért.

2021. ápr. 15. 11:42
 40/91 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, hiába dumálunk, nem akarod érteni. Nem lesz jó, neked biztosan- Le fog nyomni, könnyen kezelhető , manipulálható vagy egy harmincasnak. Éppen ezért kellesz neki. Könnyem elbűvölhető, -és már megbocsáss- butácska még a korosztályod. Finom kis zsákmány vagy, semmi több, különben nem kezdene egy majd húsz évvel fiatalabb gyerekkel ha nem így gondolná. PARTNER sose leszel neki. Vagy az a gáz a csávóval, hogy nem boldogul a magakorúakkal, vagy egónövelő vagy neki, mert az alap dolgok miatt is csodálod, vagy kihasznál. Ez a három opció van annál a hapsinál a ki gyerekre vadászik.
2021. ápr. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!