Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos hogy anyum...

Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aki nagyon tetszik és szerelmesek is lettünk. Elmondtam anyumnak de ő meg ki van akadva hogy sokkal idősebb. 16 és szerintem el tudom dönteni kivel akarok lenni, a férfi 34 éves, de még sose éreztem így senki iránt.
2021. ápr. 15. 08:37
 41/91 A kérdező kommentje:
Jó és ő meg nem érti hogy azzal hogy nem engedi csak még jobban akarom? Meg se akarja ismerni.
2021. ápr. 15. 11:44
 42/91 anonim ***** válasza:
100%
Még szép hogy nem engedi. Ő már felfogja hogy selejtes a pasi.
2021. ápr. 15. 11:46
 43/91 anonim ***** válasza:
93%
"Nem vagyok már gyerek, felnőttes vagyok, először nem is tudta hogy hány éves vagyok, többnek hitt." Hát, most nem azért, hogy megbántsalak Kérdező, de te nagyon felnőttes lehetsz, ha kiteszel ide egy ilyen kérdést, és aztán, ha meg van neked mondva az igazság már véded is magad, meg jössz azzal, hogy te amúgy senki véleményérére nem adsz, ha akarsz úgyis találkozni fogsz vele. Az írásodból még azt se nézném ki, hogy 16 vagy, nem, hogy több.
2021. ápr. 15. 11:47
 44/91 A kérdező kommentje:
Mert mindenki ellenséges? Senki sem próbálja megérteni nekem miért lenne jó.
2021. ápr. 15. 11:49
 45/91 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges 34 évesnek mások a céljai mint neked, főleg akkor ha érett vagy.

Ő már házat venne, családot alapítana, anyagi biztonságot, tartalékot képezne. Gyereket akar, ha nem akkor annak oka van pl. Utazni akar, élni.

Te jobb esetben a továbbtanuláson törőd a fejed, nem fogsz dolgozni meg hosszú évekig amiből egy felnőtt embercéljai finanszirozhatóak lennének, nem tudsz meg évekig hozzáköltözni, hazát venni, akar hitelből, nem fogsz meg 10 évig gyereket szülni, utazásra nem lesz pénzed, ahogy a felnőtt értelmes ember soha nem venné el a lehetőséget, hogy az egyetemen kibontakozz, hogy elköltözz más városba, akar külföldre menj egy évre, hogy karriert építs, nem venne el tőled az egyetemi élet szépségeit.

Márpedig minden nem megy egyszerre, nem lehetsz egyszerre neki a társa és léphetsz le hétfőtől péntekig a suli miatt, nem járhatsz egyszerre iskolába és kereshetsz olyan jól, hogy anyagilag is a társa legyél valakinek. Neked meg engedélyt kell kérned, hogy elmenj a szomszéd kisboltba mert ha nem teszed anyukád hazahozathat egy rendőrrel. Ő kiugorhat horvatorszàgba egy hétre és csak az az o dolga, h el akar menni egy koncertre, fesztiválra akkor elmegy és nem anyukádnak kuncsorog, hogy a barátnője is vele mehessen. Ideális esetben nem kellene hétköznap időben hazavinni téged mert holnap suli hanem ihat akar reggelig és ő megteheti, hogy másnaposan menjen vagy fáradtan dolgozni az csak egy nap majd alszik munka után, neked viszont figyelmed kell.

2021. ápr. 15. 11:49
 46/91 A kérdező kommentje:
Jó nem is örökké szeretnék vele lenni, de most jó érzés vele és szerintem erre van szükségem.
2021. ápr. 15. 11:53
 47/91 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mesélj neked azon kívül, hogy van pénze a pasasnak és -esetleg- jó a szexben, miért jó ha kihasznál egy hapsi?
2021. ápr. 15. 11:54
 48/91 A kérdező kommentje:
Mert meghallgat, lehet vele programokat csinálni és figyel rám. Ha ez kihasználás akkor nyugodtan használjon ki.
2021. ápr. 15. 11:58
 49/91 anonim ***** válasza:
93%
Azt mutatja amit látni akarsz. Ezt kéne felfogni, de nem akarod. Nem baj, majd rájössz a saját bőrödön hogy átbassz a a fejedet.
2021. ápr. 15. 12:00
 50/91 anonim ***** válasza:
91%

48, egy 70 éves is meghallgat, attól még abnormális a dolog.

Néhány éve még valószínűleg barbiztál, biztos érett lehet mentálisan, ha olyan jókat beszélget veled..

2021. ápr. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!