Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aki nagyon tetszik és szerelmesek is lettünk. Elmondtam anyumnak de ő meg ki van akadva hogy sokkal idősebb. 16 és szerintem el tudom dönteni kivel akarok lenni, a férfi 34 éves, de még sose éreztem így senki iránt.
En sem engednem ennyi idossel. Valszeg csak kihasznal teged a pali.
2021. ápr. 15. 08:40
2/91 anonim válasza:
anyukadnak igaza van. egy 34 eves ferfi csak akkor kezd egy 16 eves gyerekkel, ha valami nincs rendben a fejeben.
megertem hogy most szerelmes vagy, de valoszinuleg csak tetszik neked hogy egy felnott ferfi ilyen kituntetett figyelmet szentel neked.
ebben a kapcsolatban te mindig alarendelt szerepben leszel, nem tudsz egyenrangu tarsa lenni.
halgass anyukadra, es inkabb keress a sajat korosztalyodbol, csak jot akar neked.
19L
2021. ápr. 15. 08:42
3/91 anonim válasza:
Jaj, szegény naiv Kérdező. Szerinted Drágám, ugyan mit akarhat egy 34 éves férfi egy 16 éves lánytól? Megmondom őszintén,nem szerelmes beléd -nagyon meglepő módon. Lehet, hogy te az vagy belé, de ez édes kevés.
Szerinted miért akar az a férfi korod béli lányokkal "randizgatni" inkább? Valószínűleg, mert egy kora béli nővel sem jött össze neki. Erről le kell mondanod, sajnálom. :(
2021. ápr. 15. 08:43
4/91 anonim válasza:
Én sem szívesen engedném. Valószínűleg csak meg akar b*szni és utána ott fog hagyni. 16 évessel 34 évesen biztos nem gondolkozik komoly kapcsolatban. Te még gimis vagy ő meg felnőtt, dolgozó ember akinek ráadásul lassan el kéne gondolkoznia a gyerekvállaláson ha akar gyereket. Nem hiszem hogy hiányozna neki hogy eltartson téged te meg gondolom még egy ideig nem fogsz dolgozni. A gondolkodásmódotok is teljesen más. Ha még egyetemista lenne a pali akkor még azt mondom belefér ha olyan a kapcsolat de így egyáltalán nem tudom elképzelni hogy ez komoly lehetne. Szerelem meg szerintem max a te részedről van. Pár év múlva belátod majd hogy jól teszik a szüleid hogy ellenzik ezt a kapcsolatot. Ha esetleg komolyan gondolná a férfi akkor meg még nagyobb problémák lehetnek vele mint amiket eddig írtam.
2021. ápr. 15. 08:47
5/91 anonim válasza:
A lánya lehetnél. Nem normális az a 34 éves, aki egy 16 éves kislány iránt érdeklődik....Megertem anyád.
2021. ápr. 15. 08:49
6/91 anonim válasza:
Hiába írjuk, hogy anyukádnak igaza van, attól te még szerelmes maradsz. Hívd át akkor magatokhoz, anyukád is rögtön ismerje meg. Kérlek, hogy titokban ne találkozz vele.
2021. ápr. 15. 08:50
7/91 anonim válasza:
Nagyon is jogos hogy anyukád nem enged el! Ezt a palit minél hamarabb dobd mert egy 34 éves....végzett az egyetemmel gondolom van munkája...és te aki 18 évvel fiatalabb 16 éves aki még gimis..Ez nem szerelem és hidd el hogy anyukád azért tilt mert tudja nagyon jól mint ahogy mindenki ide írta..
2021. ápr. 15. 08:52
8/91 anonim válasza:
7!
NEM mindenki végez egyetemet, nem mindenki jar gimibe es nem mindenkinek van munkája, de azért általánosíts nyugodtan. Nyilván több diplomás agysebesz a 34 éves, akinek egy 16 éves kislány kell, és a kislány is egyértelműen eltanulo az ország legnehezebb gimnáziumában, azért van annyi eszük, hoyg egymással kezdenének.
2021. ápr. 15. 08:56
9/91 anonim válasza:
Kicsit unalmas már ez a 10-en éves lány, 30-as férfival kavar téma:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!