Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos hogy anyum...

Szerintetek jogos hogy anyum nem engedi hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aki nagyon tetszik és szerelmesek is lettünk. Elmondtam anyumnak de ő meg ki van akadva hogy sokkal idősebb. 16 és szerintem el tudom dönteni kivel akarok lenni, a férfi 34 éves, de még sose éreztem így senki iránt.
2021. ápr. 15. 08:37
 11/91 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen igaza van anyukádnak.
2021. ápr. 15. 09:15
 12/91 anonim ***** válasza:
86%
Igen, jogos. Hidd el, valami nagyon nincs rendben annak a férfinak a fejében. Én 36 vagyok, de 30 alatt nem randiznék senkivel. Beteg az a pasi.
2021. ápr. 15. 10:13
 13/91 anonim ***** válasza:
83%

Anyukád már két kérdést is írt ki rólatok :D

Egyébként nyugi, még mindig csak a puncid kell neki, semmi más.

2021. ápr. 15. 10:19
 14/91 anonim ***** válasza:
83%

#9: pont most akartam előkeresni, mert erős de-ja-vue érzésem támadt...

Szerintem a kislány valamiféle "wishful thinking" dologgal ámítja saját magát. És azt hiszi, hogy ha sokszor kiírja, akkor majd valósággá válik....

2021. ápr. 15. 10:34
 15/91 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, de te 16 éves vagy, a férfi 34, azért logikus és jogos, hogy anyukád így reagál.
2021. ápr. 15. 10:53
 16/91 A kérdező kommentje:

Nem írtam még ki eddig.

Jólvan nem hiszem amúgy hogy csak szexelni szeretne mert egyáltalán nem erőlteti a dolgot. És amúgy teljesen normálisnak tűnik, szóval nem valami beteg ember.

De átgondolom még mert nagyon egyhangúan ellenzi mindenki.

2021. ápr. 15. 10:58
 17/91 anonim ***** válasza:
88%
Nem engedném. Nem vagy semmilyen szempontból partner egy apád korú férfinak, csak könnyen behülyíthető potyapunci.
2021. ápr. 15. 11:03
 18/91 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj teljesen mindegy leírom-e, mert ha szerelmes az ember akkor úgysem lát az orránál tovább. De kikívánkozik.

Nekem is volt pont 16 évesen egy barátnőm aki összejött egy 36 éves férfival. Buszsofőr volt. A baratnomnek mondhadtunk bármit, a szülők pont válófélben voltak, így kapott az alkalmon maga mögött hagyta az otthoni balhékat és odakoltozott a srachoz, persze nem kimondva csak 7ből 6 éjszakát ott töltött, odament haza suli után stb. Stb. Már éppen azt hittük, hogy mi tévedtünk milyen jól megvannak (hiszen a kapcsolat 2 évet tartott), amikor kiderült, hogy a srác csinált egy gyereket a volt feleségének. A volt feleségnek is volt valami beteges élvezete ebben, mert a szakítás után a barátnőmet követte egy újabb 10-én éves, a viszony pedig a háta mögött ment tovább az exszel, mint ahogy a barátnőm kapcsolata alatt is együtt voltak végig mint ahogy utólag kiderült. A barátnőm egyébként sem volt a legélesebb kés a fiókban, inkább amolyan naiv aranyos lány, talán ennek is köszönhette, hogy az utána levő jópár évben is befigyelt par hasonló srác illetve ez a bizonyos is alkalmanként.

2021. ápr. 15. 11:06
 19/91 anonim ***** válasza:
89%
Hacsak nincs a pasival valami mentális probléma, akkor hidd el, ég és föld köztetek a különbség. Tini koromban én sem értettem, hogy mire fel ez a nagy vita sokszor a korkülönbség miatt, de még csak 21 vagyok, és már kb elképzelhetetlennek tartom azt, hogy én egy 16 évessel legyek együtt. Annyira különböző szakaszaiban járnánk már most, így 5 év különbséggel is az életnek, és annyira más felelősségeink és prioritásaink vannak, annyira differens elvárásaink lennének egy kapcsolattól, hogy nem működne. Az is más kérdés, hogy ennyi idősen mint te, még az ember nagyon keresi magát és akár fél év alatt is szignifikáns változáson mehet át a személyisége. Szerintem aki 34 évesen egyáltalán megpróbál kikezdeni egy tinivel... Hát, sokmindent elárul magáról. Azt meg már csak tényleg zárójelben jegyzem meg, hogy egyes helyeken ezért konkrétan lecsuknák a pasast. És nem, nem valamiféle harmadik világbeli országokra kell gondolni. Az USA legtöbb államában nem hagynák ezt, de ha jól tudom Ausztrália egy részén is min. 18-nak kéne lenned ehhez.
2021. ápr. 15. 11:07
 20/91 A kérdező kommentje:
Jó azért nem kéne úgy se írni mintha hülye lennék és én lennék az akit bárki lefektet. Több mint 3 hónapja ismerjük egymást, szerintetek ki várna ennyit csak hogy szexeljen?
2021. ápr. 15. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!