Anyukámnak folyton elviselhetetlen p.nci szaga van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem mondhatom a szemébe2021. ápr. 13. 22:39
21/34 anonim válasza:
20.Ja kb én is így képzeltem :D.
Gáz lehet akkor biztos hogy a punciból jön és nem maga a teszszaga ilyen?
az is lehet.
22/34 A kérdező kommentje:
#21 Nem hinném, mert vannak napok amikor pl. egyaltalan nem lehet érezni.
2021. ápr. 13. 23:32
23/34 anonim válasza:
Amúgy azt tudtátok, hogy lehet rá kapni puncidezodort? Az alapproblémát természetesen nem szünteti meg, de a tüneteken sokat segít. Legutóbb Müllerben láttam, Mild intim deo volt ráírva.
24/34 anonim válasza:
Akkor az bakteriális vaginózis lesz, annak van halszaga
25/34 anonim válasza:
Nem ajánlom a deokat ilyen esetben, se az intim mosakodókat. Ezzel orvoshoz kellene először is mennie.
26/34 anonim válasza:
23.küldenél oldalt?
én hasonlóval küzdök de nekem nem ilyen szinten szagos..de emiatt van szorongásos félelmem és sokat segítene.
27/34 anonim válasza:
Tényleg nem ajánlatos használni az intim deokat, mosakodókat. Ezt nőgyógyászoktól tudom. Könnyen rossz irányba fordíthatod a hüvely természetes ph-ját. Ha ilyen tünetei vannak valakinek, ezzel csak elnyomja, pedig normálisan ki kellene abból kezelni.
28/34 anonim válasza:
27.Voltam orvosnál 2x is de nagyon nem használnak a gyógyszerek amiket kaptam :( pedig elkezdtem a kúrát rendesen..
29/34 anonim válasza:
Nekem a Lactofeel segített. Ezt amúgy egy orvos írta akkor fel, azóta nincs semmiféle problémám, pedig vagy 7 éve volt ez. Utána még 2x használtam, majd abba is hagytam.
30/34 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy lehet érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt, mert kellemetlen szag jön róla és xy lány ismerősöd is ugyanígy volt és több orvost végigjárt mire kiderült, hogy nőgyógyászati panasza volt (amit te sajnos nem tudsz pontosan hogy mi).
Talán még ez lenne a leg kíméletesebb és a legkevésbé kínos.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!