Anyukámnak folyton elviselhetetlen p.nci szaga van. Mit tegyek?
Vegyél intim mosakodót (Pl Lactacyd) és tedd ki a kád szélére és invitáld meg, hogy használja ő is!
Viszont ha szaga van, akkor lehet valami fertőzése van, amire ez nem lesz elég.
Nekem is volt ilyen munkatársam. Nagyon durva volt, de ezt nem mondhattuk a szemébe. Viszont jobb lenne, ha tényleg elmondanád neki, mert lehet komolyabb betegsége is.
A bakteriális vaginózis okoz ilyesmit. A Lactofeel használatával megszűnhet, de inkább orvoshoz kellene minél hamarabb elmennie.
Jó, én ezt értem. De alapból ciki lenne azt mondani hogy büdös,nemhogy még hozzátenni hogy olyan szagú. Mindenképpen megsérteném vagy leégetném magam.(Nyilván nem akarom megbántani hisz az anyám)
Ne úgy mond neki, h büdös, hanem szépen ülj le vele, és mond meg neki, h ne haragudjon, de már egy ideje nagyon kellemetlen szagot érzel körülötte, lehet el kellene mennie nőgyógyászhoz ezt kideríteni mi is okozhatja.
Nem értem mi a ciki ebben. Anyámnak simán elmondtam ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!