Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik az a helymeghatározó...

Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?
2021. ápr. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
29%
58: :-D :-D :-D Touché! :-D
2021. ápr. 12. 14:09
 62/73 A kérdező kommentje:
#58 köszönöm a kioktatásodat. Vizsgán is mellébeszéltél vagy a kérdésre válaszoltál. És a többiek?
2021. ápr. 12. 15:30
 63/73 anonim ***** válasza:
46%

1. vagyok.

Teljesen megértelek, nem tudom, hogy miért kell egy ilyen kérdésből ekkora ügyet csinálni. Egy link vagy egy oldal neve bőven elég lett volna. Lepontozhattok, nyugodtan!

2021. ápr. 12. 15:35
 64/73 anonim ***** válasza:
72%

Pedig 58-asnak nagyon is igaza van.

Időnként kérnek tanácsot itt olyanban, aminek a megvalósítása legalábbis etikátlan vagy erkölcstelen, de néha akár törvénytelen is.

Egyáltalán nem baj, ha a visszajelzések egyértelműen mutatják, hogy sokak szerint etikátlan, amit tervez a kérdező.

Az, hogy a kérdező nem is foglalkozik a terve etikai vonatkozásával, csak azon akad fönn, hogy miért nem a kérdésre válaszoltak, ez mutatja, hogy mennyire nincsenek etikai korlátai a saját gyerekével szemben.

Őszintén sajnálom a kérdező gyerekét!

2021. ápr. 12. 15:55
 65/73 anonim ***** válasza:
43%
fiamnak be van kapcsolva helymeghatårozås,van google fiokja azal is be van jelentkezve,de 2 esetben kellet tėnyleg megnėznem hogy hol jár ,egyik esetben nem ėrt haza sulibol,a megszokott időben ,ės nem szólt nekem hogy kėsik,nem is kicsit måsik esetben meg hazudott hogy hova megy .
2021. ápr. 12. 15:56
 66/73 anonim ***** válasza:
69%
"helyette inkább gyűlöletet kaptam" - én nem olvastam ki egyik válaszból sem ilyesmit. Sok kérdésnél sokkal durvábbakat szoktak írni. Felvettettél egy témát, és elmondták róla a véleményüket. Igen, eltértek a tárgytól, de önálló emberek, nem robotok, van véleményük. Ha ennyire a szívedre veszed, akkor inkább fordulj a Google-hoz.
2021. ápr. 12. 16:39
 67/73 anonim ***** válasza:
73%
#62 a kérdésre reagáltam. sajnos olyan témát veztettél fel amit morálisan megkérdőjelezhető. úgyhogy megkérdőjeleztem.
2021. ápr. 12. 17:00
 68/73 anonim ***** válasza:
90%

az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból

És? Otthon van, de ettől még fogalmad sincs, mit csinál.

2021. ápr. 12. 17:42
 69/73 anonim ***** válasza:
80%

Ajánló figyelmetekbe a Black Mirror sorozat egyik részét.

Abban odáig fajult anyuka, hogy a lányának a szemében volt talán beultetve egy nyomkovető szeruseg, és tableten keresztül látott mindent, amit a lánya lát. Nagyon durva vége lett.

2021. ápr. 12. 17:50
 70/73 anonim ***** válasza:
83%

68: na igen...

Otthon, a képernyő előtt ülve is lehet "lógni"....

2021. ápr. 12. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!