Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?
1. vagyok.
Teljesen megértelek, nem tudom, hogy miért kell egy ilyen kérdésből ekkora ügyet csinálni. Egy link vagy egy oldal neve bőven elég lett volna. Lepontozhattok, nyugodtan!
Pedig 58-asnak nagyon is igaza van.
Időnként kérnek tanácsot itt olyanban, aminek a megvalósítása legalábbis etikátlan vagy erkölcstelen, de néha akár törvénytelen is.
Egyáltalán nem baj, ha a visszajelzések egyértelműen mutatják, hogy sokak szerint etikátlan, amit tervez a kérdező.
Az, hogy a kérdező nem is foglalkozik a terve etikai vonatkozásával, csak azon akad fönn, hogy miért nem a kérdésre válaszoltak, ez mutatja, hogy mennyire nincsenek etikai korlátai a saját gyerekével szemben.
Őszintén sajnálom a kérdező gyerekét!
az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból
És? Otthon van, de ettől még fogalmad sincs, mit csinál.
Ajánló figyelmetekbe a Black Mirror sorozat egyik részét.
Abban odáig fajult anyuka, hogy a lányának a szemében volt talán beultetve egy nyomkovető szeruseg, és tableten keresztül látott mindent, amit a lánya lát. Nagyon durva vége lett.
68: na igen...
Otthon, a képernyő előtt ülve is lehet "lógni"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!