Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?
Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?2021. ápr. 12. 09:05
21/73 anonim válasza:
Igen, senki nem szereti, de ha elrabolják, vagy akármi történik vele, akkor az anyja tud róla.
22/73 anonim válasza:
Soha nem tennék ilyet a gyerekemmel.
Elrabolják, na persze. Kérem, írjon mindenki le konkrét eseteket, ahol elraboltak egy gyereket, egy fiatalt. Magyarországon. És ne olyat, hogy az intézetis gyerek megszökött és keresik, mert az nem ugyanaz.
24/73 anonim válasza:
Nem pont arra gondoltam, hanem arra, hogy AKÁRMI történik vele.
25/73 anonim válasza:
#21: felsorolnál pár példát az elmúlt 10-20 évből, amikor gyereket elraboltak? :-DDD
(a kamu bulvárhíreket lécci mellőzd...)
26/73 anonim válasza:
Goldmund már megelőzött... :-D
27/73 anonim válasza:
Osztálytársam testvérét MAJDNEM elrabolták, csak karatéra járt, és így sikerült elmenekülnie.
28/73 anonim válasza:
#27, ez hogy történt pontosan? Mennyi idős, milyen nemű?
29/73 anonim válasza:
Volt sulimba is volt egy ilyen csaj, akit "majdnem elraboltak" már nem is először, hanem második ilyen esete volt, pontosan leírta az esetet, állítólag valami kisbuszba akarták berángatni. Csak hát ahol leírta az esetet, ott pont jól látható biztonsági kamera volt, amin semmi ilyen nem látszott, csak hogy elsétált ott.
30/73 anonim válasza:
Egyik osztálytársam anyja is ezt csinálja. Maradjunk annyiban, hogy ha csavarogni megyünk, akkor inkább nálam hagyja a telefonját a lakásban és telefon nélkül járkál. Én azért viszek, nehogy gond legyen. Nagyon szégyelli egyébként. Elég retek egy dolog, hogy a saját anyja nem bízik benne, ráadásul annyira, hogy leköveti a telefonját. Egy normális, tartalmas kapcsolat nem ilyen. Szerintem annyira kéne bízni egymásban, hogy előre megbeszélitek, hogy kivel, merre megy. Ha változás van, akkor meg felhív, hogy szia anyu, figyu átmegyek bélával a pistihez, lehet ott alszom, de majd hívlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!