Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?
"családban mindenki látja a másik helyzetét"
Látja, vagy nézegeti? Mert nagyon nem mindegy. Nekem pl. megvan a tesóm összes jelszava mindenhez, az ujjlenyomatom el van mentve a telefonjához és vice versa, és soha nem léptem be sehova a nevében, nem nézegettem a telcsijét.
Itt valószínűleg egy szülő, aki nem tud normálisan beszélni a gyerekével, ebédszünetben nokedlievés közben nézegetné, hogy merre van a gyerek. Amikor nem indokolt.
1. vagyok.
49. válaszolóval teljesen egyetértek. Én voltam az egyetlen, aki a kérdező kérdésére válaszoltam, küldtem egy linket egy alkalmazásról. Az összes többi válaszoló meg szidja az anyukát, közben ő nem azt kérte, hogy szidjuk, hanem azt, hogy egy alkalmazást javasoljunk.
Pont ezért vettem magamnak másik telefont amint tudtam mert engem is lekövettek. S a szüleim nem is tudnak a másik telefonról amit használok amin meg követnek azt mindig otthon hagyom vagy annál akinél elvileg vagyok. De ez semmi áll profilon nézegetik az instám, meg snapem...facebookon írogatnak velem az állprofilból...
Szóval amint tehetem elmegyek s sose beszélek velük mégegyszer.
1. vagyok.
Köszönöm!
Az egész gyakori kérdések téged és engem szid, nem értem, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!