Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik az a helymeghatározó...

Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?
2021. ápr. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
11%
Nem linkelem, nem olvasok ilyen hülyeségeket. És ha elolvasnád, akkor tudnád, hogy azt írtam, MAJDNEM.
2021. ápr. 12. 11:48
 52/73 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te tkp E-pórázt akarsz kötni a gyerekedre?
2021. ápr. 12. 11:50
 53/73 anonim ***** válasza:
77%

"családban mindenki látja a másik helyzetét"

Látja, vagy nézegeti? Mert nagyon nem mindegy. Nekem pl. megvan a tesóm összes jelszava mindenhez, az ujjlenyomatom el van mentve a telefonjához és vice versa, és soha nem léptem be sehova a nevében, nem nézegettem a telcsijét.

Itt valószínűleg egy szülő, aki nem tud normálisan beszélni a gyerekével, ebédszünetben nokedlievés közben nézegetné, hogy merre van a gyerek. Amikor nem indokolt.

2021. ápr. 12. 11:51
 54/73 anonim ***** válasza:
63%
A telefonját a Google Family Link-en keresztül beállítod, mint a gyereked telefonát, és a google maps-en látod, hol van a telefonja.
2021. ápr. 12. 11:59
 55/73 anonim ***** válasza:
46%

1. vagyok.

49. válaszolóval teljesen egyetértek. Én voltam az egyetlen, aki a kérdező kérdésére válaszoltam, küldtem egy linket egy alkalmazásról. Az összes többi válaszoló meg szidja az anyukát, közben ő nem azt kérte, hogy szidjuk, hanem azt, hogy egy alkalmazást javasoljunk.

2021. ápr. 12. 12:00
 56/73 anonim válasza:
73%

Pont ezért vettem magamnak másik telefont amint tudtam mert engem is lekövettek. S a szüleim nem is tudnak a másik telefonról amit használok amin meg követnek azt mindig otthon hagyom vagy annál akinél elvileg vagyok. De ez semmi áll profilon nézegetik az instám, meg snapem...facebookon írogatnak velem az állprofilból...

Szóval amint tehetem elmegyek s sose beszélek velük mégegyszer.

2021. ápr. 12. 13:00
 57/73 A kérdező kommentje:
Hűűű.. Nem gondoltam volna, hogy egy szimpla kérdéssel felrobbantom a GyK internetes forgalmát. Ennyi hozzászólást és vitát... Pedig csak egy szimpla, egyszavas válaszokat vártam. :) Azért az első hozzászólónak jár a dicséret, hogy a kérdésre válaszolt. A többieknek pedig üzenem, hogy szégyeljék el magukat, hogy nem a kérdésre válaszoltak, helyette inkább gyűlöletet kaptam én is és a hozzászólok is. Ezért tart itt az ország. 10 millió megmondó ember él ebben az országban és ez sajnos itt meg is látszik, tisztelet a kivételnek. Nem fogok egyesével reagálni a negatív és billentyűzet előtt fröcsködő emberek véleményére, akinek nem inge, ne vegye magára. Köszönöm még1x #1, utána olvasok, meggondolom.
2021. ápr. 12. 13:41
 58/73 anonim ***** válasza:
68%
#57 ha azt kérdezted volna, hogyan darabolhatnál fel egy embert, akkor is hisztiznél hogy a válaszolók a dolog legalitását firtanák, ahelyett hogy stihl fűrész modelleket ajánlgatnának?
2021. ápr. 12. 13:46
 59/73 anonim ***** válasza:
34%

1. vagyok.

Köszönöm!

Az egész gyakori kérdések téged és engem szid, nem értem, miért.

2021. ápr. 12. 13:47
 60/73 anonim ***** válasza:
31%
Gondoltam, hogy mindenki le fog pontozni, ilyen emberektől mit is várhatnék!?
2021. ápr. 12. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!