Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?
Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?2021. ápr. 12. 09:05
1/73 anonim válasza:
2/73 anonim válasza:
Szomorú ha bizalom helyett ide jut egy szülő-gyerek kapcsolat.
3/73 anonim válasza:
Csinálsz neki egy gmail és bekapcsolod neki a helymeghatározót
4/73 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a válaszomat (1.)?
5/73 anonim válasza:
14 évesnek ott a telefon, bármikor feltudod hívni vagy okosóra.
Online órára is tudod látni fent van, ha felhívod. Már nem kisgyerek
6/73 anonim válasza:
Miért kell lepontozni?
A kérdező kérdezett valamit, én meg válaszoltam, arra, amit kérdezett. A többi válaszoló csak azt írta, hogy nem kell, meg hívd fel, meg ilyenek.
7/73 anonim válasza:
Felesleges a pontozással törődni, lesz ez még rosszabb is.
9/73 anonim válasza:
Szerintem nincs baj az alkalmazással, ha jól van haszbálva.
Igazából én nem hétköznapokra használnám, mert ha fiatal, néha csavarogjon - amiről anya nem tud, nem fáj ugye - hanem pl. ha este elmegy a haverokhoz, vagy kimennek iszogatni, én eléggé parás vagyok és jobb tudni, hogy akkor éppen hol vannak, nincs-e baj.
10/73 anonim válasza:
"munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára "
Ez nem is baj, 14 éves cula eltalál egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!