Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik az a helymeghatározó...

Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?
2021. ápr. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
68%
37: 40-es nőként: igen, ELMÉLETILEG akár ez is előfordulhat. Meg az is, hogy elüti a villamos meg a fejére esik egy fél tégla vagy megharapja egy kutya stb. Erről még nem lehet ennyire bekorlátozni. Mert ha meg tegyük fel, elrabolják, elveszik tőle a telefont és mondjuk eldobják valahol, akkor mire megy az anyja az alkalmazásával?
2021. ápr. 12. 10:57
 42/73 anonim ***** válasza:
68%

41: na igen, a logikus gondolkodás kevesek erőssége.....

Ha valakit tényleg elrabolnak, az a legelső, hogy a telefonját a csatornába dobják...

2021. ápr. 12. 10:58
 43/73 anonim ***** válasza:
84%
A legjobb alkalmazás neve ésszerű nevelés, és bizalom elnyerése. Csak sajnos sokan nem boldogulnak vele, az ész nélküli kontrollt szívesebben használják.
2021. ápr. 12. 11:17
 44/73 anonim ***** válasza:
75%
Nem olyan rossz ötlet ez a helymeghatározás, ha nem arra használjuk, hogy állandóan a gyereket követjük, persze amíg alsós a gyerek még ez is érthető, hogy a szülők rakukkantanak a melohelyrol, merre jár a gyerkőc. 14 éves korban, azért ezt már nem kellene, bíznunk kell a gyerekben. En ha felraknam a telefonjara nem azert tenném, hogy folyton lessem hová megy, hanem pl. ha utcakolykok kiraboljak, balesete lett stb. Jó párszor volt olyan is, hogy nem ert haza időben, mar szét aggódtam magam, hogy hol lehet erre par oraval később kiderült a barataival volt, elrepult az idő a jatekkal a telefonja is lenemitva a még suli miatt. Milyen jó lett volna, ha tudom merre van, nem idegeskedek orakon keresztül. Tehát vannak helyzetek amikor jól jöhet, de arra semmiképp, hogy folyamatosan megfigyeljunk egy tinit.
2021. ápr. 12. 11:22
 45/73 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sokan olyan szinten támadják a kérdező anyukát, amit szerintem nem érdemel meg. Érthető, ha tudni szeretné, hogy merre jár a gyereke, de azzal én is egyetértek, hogy nem biztos ez a legjobb formája. Ha megvan a bizalom, akkor úgyis el fogja mondani, ha meg nincs, látható akár itt is, hány féle módon lehet kijátszani.

A bármi megtörténhet-es válaszolóknak: teljesen igazuk van, de ha ennek fényében élnénk az életünket, soha semmit se tehetnénk, mert ki tudja, mi következik utána. Ha meg ne adj Isten valakit tényleg elrabolnak, szerintetek nem az az első dolga, ahogy írták már előttem is, hogy kihajítja az árokba a telefont?

2021. ápr. 12. 11:23
 46/73 anonim ***** válasza:
71%
ja mert az elrablóknak nem lenne annyi eszük hogy kikapcsolják a gyerek telefonját vagy eldobják a francba
2021. ápr. 12. 11:30
 47/73 anonim ***** válasza:
72%
És csak akkor néznél rá az alkalmazásra, amikor órák óta senki nem tudja, merre van, ugye?
2021. ápr. 12. 11:31
 48/73 anonim ***** válasza:
38%

Ezek a civil válaszok...sajnos munkámból adódóan sok olyan esetet láttam, amikor nagyon jó lett volna, ha a családtagok látják a másikat a GPS-en, nem csak későn, a tepsiben.

Nálunk ALAP, hogy a családban mindenki látja a másik helyzetét...kivéve engem, mert nekem tilos az okostelefon.

2021. ápr. 12. 11:34
 49/73 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a kérdés az volt, melyik alkalmazást ajánljátok, és nem az, hogy szerintetek ettől kontrollmániás-e a kérdező, avagy sem. Nektek hányas volt a szövegértelmezés általános iskolában? Gyanítom, egyes.
2021. ápr. 12. 11:39
 50/73 anonim ***** válasza:
62%

#48 neked szerintem pont a munkád miatt van egy torz világképed. te csak azt látod hogy már megint egy eset, ez már az x-edik az évben, jaj de szar a helyzet. közbe meg a legtöbb ember nem is hallott olyat a környezetében hogy valakit elraboltak volna.

nem lennék a családtagod.

2021. ápr. 12. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!