Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik az a helymeghatározó...

Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 éves lesz, munkám miatt sajnos nem tudom elvinni a barátaihoz, focipályára stb mindig, ezért szeretném tudni, a biztonság kedvéért, hogy merre jár a gyerekem. Tudom, hogy van ilyen alkalmazás, a legjobbat szeretném telepiteni a telefonjára, az sem hátrány, ha tudom h lóg-e az online suliból. Szerintetek?
2021. ápr. 12. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
56%
12 éves, fiú.
2021. ápr. 12. 10:34
 32/73 anonim ***** válasza:
33%
Akit majdnem elraboltak.
2021. ápr. 12. 10:35
 33/73 anonim ***** válasza:
69%
29: na pont az ilyen "állítólag majdnem berángatták" típusú esetekről derült ki minden esetben, hogy kamu.
2021. ápr. 12. 10:40
 34/73 anonim ***** válasza:
36%
Értem, de hogy történt? Egy ember volt, aki megtámadta? Város / kisváros / falu? Nappal v este? Gyalog voltak vagy hogyan? Kihalt helyen? Ilyenekre lettem volna kiváncsi, de megértem ha nem tudsz részleteket, csak ez így olyan semmilyen.
2021. ápr. 12. 10:40
 35/73 anonim ***** válasza:
36%
Ember volt, falu, este, gyalog, kicsit kihalt.
2021. ápr. 12. 10:44
 36/73 anonim ***** válasza:
69%

Igen, aki ilyet tud, írja le melyik évben, melyik településen, a nap melyik időszakában (éjjel kettőkor vagy délután négykor) hány éves és milyen nemű személlyel történt. Esetleg egyéb körülményt, pl. ismerte-e támadóját, mert akkor lehet, hogy valami elégtétel vagy bosszú lehet mögötte - ami megint egy másik eset.

A "Volt rá példa." válasz egy nagy nulla. Illetve annak beismerése, hogy az illető nem tud ilyet.

Aztán utána gyorsan szedjük majd össze, mennyi gyalogost ütöttek el abban a városban, és tegyük mérlegre, hogy akkor most mi a reális veszély és mi nem az.

2021. ápr. 12. 10:45
 37/73 anonim ***** válasza:
49%

Akkor most azokat kérdezném, akik nem a lázadó, vérig sértett tiniként válaszolnak erre a kérdésre: mit szólnátok egy olyan anyának a helyében, akinek a lánya egyszer elindult A-ból B-be, és azóta sem került elő?

Gondoljatok már bele egy ilyen helyzetbe, hogy a gyereketek elmegy valahova, elmondja, mit fog csinálni, kikkel, hova megy, aztán egyszer csak nem jön haza. Nagy eséllyel soha többet. Mert: elrabolták, rosszul lett, megverték, megkéselték, stb.

Nem gondolnál arra, hogy milyen jó lett volna, ha legalább a biztonság kedvéért van egy olyan alkalmazás a telefonján, amivel meg tudnád nézni, hogy hol tartózkodik?

Vagy ha veszélybe került, és pont az menthette volna meg az életét, hogy tudod, hol van?

2021. ápr. 12. 10:47
 38/73 anonim ***** válasza:
10%
Tudom a részleteket.
2021. ápr. 12. 10:47
 39/73 anonim ***** válasza:
47%

38: akkor linkeld róla a híreket!

Ha volt ilyen, tuti megjelent a sajtóban!

2021. ápr. 12. 10:53
 40/73 anonim ***** válasza:
31%

Nem kell hozzá külön alkalmazás, a google mapsben is be lehet állítani, viszont csak akkor látod, ha wifire van kapcsolódva vagy be van kapcsolva a mobilnete: [link]

Szerintem nem probléma az ha egy szülő nyomonköveti a gyermekét, engem is követ apukám, a tesóimat is, pedig már 20 évesek is elmúltunk. Nyilván nem egész nap azon lóg,hogy merre járunk, mit csinálunk, csak ha mondjuk várnak ebédre akkor látják, hogy elindultunk e már, vagy este hazaértünk-e. Szerintem ha normálisan le van kommunikálva a dolog és a srác beleegyezik, anyuka tiszteletben tartja a magánszféráját, nem él vissza vele, akkor működőképes a dolog.

2021. ápr. 12. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!