Melyik az a helymeghatározó alkalmazás, amelyikkel nyomon tudom követni hogy merre jár a kisfiam?
Igen, aki ilyet tud, írja le melyik évben, melyik településen, a nap melyik időszakában (éjjel kettőkor vagy délután négykor) hány éves és milyen nemű személlyel történt. Esetleg egyéb körülményt, pl. ismerte-e támadóját, mert akkor lehet, hogy valami elégtétel vagy bosszú lehet mögötte - ami megint egy másik eset.
A "Volt rá példa." válasz egy nagy nulla. Illetve annak beismerése, hogy az illető nem tud ilyet.
Aztán utána gyorsan szedjük majd össze, mennyi gyalogost ütöttek el abban a városban, és tegyük mérlegre, hogy akkor most mi a reális veszély és mi nem az.
Akkor most azokat kérdezném, akik nem a lázadó, vérig sértett tiniként válaszolnak erre a kérdésre: mit szólnátok egy olyan anyának a helyében, akinek a lánya egyszer elindult A-ból B-be, és azóta sem került elő?
Gondoljatok már bele egy ilyen helyzetbe, hogy a gyereketek elmegy valahova, elmondja, mit fog csinálni, kikkel, hova megy, aztán egyszer csak nem jön haza. Nagy eséllyel soha többet. Mert: elrabolták, rosszul lett, megverték, megkéselték, stb.
Nem gondolnál arra, hogy milyen jó lett volna, ha legalább a biztonság kedvéért van egy olyan alkalmazás a telefonján, amivel meg tudnád nézni, hogy hol tartózkodik?
Vagy ha veszélybe került, és pont az menthette volna meg az életét, hogy tudod, hol van?
38: akkor linkeld róla a híreket!
Ha volt ilyen, tuti megjelent a sajtóban!
Nem kell hozzá külön alkalmazás, a google mapsben is be lehet állítani, viszont csak akkor látod, ha wifire van kapcsolódva vagy be van kapcsolva a mobilnete: [link]
Szerintem nem probléma az ha egy szülő nyomonköveti a gyermekét, engem is követ apukám, a tesóimat is, pedig már 20 évesek is elmúltunk. Nyilván nem egész nap azon lóg,hogy merre járunk, mit csinálunk, csak ha mondjuk várnak ebédre akkor látják, hogy elindultunk e már, vagy este hazaértünk-e. Szerintem ha normálisan le van kommunikálva a dolog és a srác beleegyezik, anyuka tiszteletben tartja a magánszféráját, nem él vissza vele, akkor működőképes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!