Anyám miért húz jobban a pasijahoz mint az egy szem gyerekekhez?
Érdekes! Ahhoz nem vagy elég felnőtt, hogy megállj a saját lábadon, de ahhoz már nagynak érzed magad, hogy tönkretedd az anyád életét!
Az, hogy a gyereke vagy, még nem jogosít fel arra, hogy beleszólj az életébe!
Ő a pasit választotta! Fogadd el és vagy húzd meg magad vagy költözz el!
Nem ismertem magamra, mert az én gyerekeim megállják a helyüket az életben és nem kell nekik visszaköltözni a szülői házba!
De ha visszaköltözne bármelyik is, annak elmondanám, hogy elvárom, hogy alkalmazkodjanak. Minden meg lehet beszélni, de a döntő szó az enyém.
És mért szedved a kérdező?
Én is Győri /na jó Győr környéki/ vagyok és tudom mennyi álláslehetőség van még most is a környéken.
A mi falunkba nincs egyetlen munkanélküli sem!
A kérdező mért költözött haza mikor megszünt a munkahelye mért nem keresett másik állást?
Nem volt 1 havi megtakarítása sem?
Mire ez a rátartiság?
Tisztában van azzal, hogy mit művel az anyjával?
Két tűz közé kényszeríti, holott csak hálával tartozik neki, hogy befogadta!
Hogy érzi most magát az anyja? Ez eszébe jutott?
Az a baj, hogy nem tudja az anyját befolyásolni az akarata szerint, mert van mellette egy férfi aki nem hagyja?
Mi a baj az anyja párjával?
Talán, hogy nem hagyja, hogy a fia cselédje legyen?
Ez fáj?
30!
A kérdező felnőtt ember, aki a szintén felnőtt anyja életébe akar beleszólni úgy, hogy evek ota külön él és jelenleg szüzességből az anyjánal lakik. Imádom a gyerekem, megtennék érte mindent, de ha így viselkedne, mint a kérdező, segítenék neki összecsomagolni, aztán mehet, amerre lát.
Hu ezek a kiéhezett anyák, rettegnek helyretenni a pasijukat, inkább dobni akarják a gyereküket.A pasi bármikor elhagyhatja az anyját, de a gyereke mindig mellette lesz, ha persze megérdemli az az anya.
Sajnállak kérdezõ!
"...egy szem gyerekekhez"
Ez vajon mi akar lenni?
Ha egy szem, akkor miért gyerekek?
Vagy egy szem(ű) gyerekekről van szó?
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!