Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért húz jobban a...

Anyám miért húz jobban a pasijahoz mint az egy szem gyerekekhez?

Figyelt kérdés
Nagyképű, öntelt, arrogáns an beszél velem ha beszél! A pasival tízen pár éve együtt vannak, de se esküvő nem volt, se nem költöztek ossze! A csapot nem szerelte meg náluk egyszer sem ez idő alatt. Mint tudni kell a férfi elvileg (nekem így mondta anyám) a volt feleségével vagyis akitől van a fasznak a gyereke együtt él egy nagy családi házban, anyámat mellett le tartja. Egyszer nem vitte el nyaralni(elvileg el vitte volna de anyám közölte a gyereke nélkül nem... Ez is furcsa, de azóta se sehova semmi pedig nem egy 8 éves gyerek vagyok most miért nem viszi?) , a gyereke esküvőjére nem volt meg híva (elvileg igen de ő nem akart menni)! Konkrétan a járvány miatt költöztem haza anyám hoz. Nagyon nagy ősze vészes volt köztünk a pasival mivel nekem egy ilyen 'férfi' ne tartson be és ne mondja meg merre legyen hány méter! Szerintem jogosan állok így hozzá! Konkrétan ő akart nekem meg szabni mindent mikor se nem az apám se senkim. Anyámat is ellen fordítja ahol, ahogy csak tudja! Anyám nyali fali vele még a fiával... Sajnálom anyámat, mivel ezzel a viselkedésvel egyedül fog maradni amit most meg nem lát be! Másnál is van hasonló helyzet? Mármint szulo pasija, nője így viselkedik? De a vicc az egészben meg neki áll feljebb mert még mertem húzni a határokat és nekem kell meghuznom magam! N
2021. ápr. 11. 11:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes! Ahhoz nem vagy elég felnőtt, hogy megállj a saját lábadon, de ahhoz már nagynak érzed magad, hogy tönkretedd az anyád életét!

Az, hogy a gyereke vagy, még nem jogosít fel arra, hogy beleszólj az életébe!

Ő a pasit választotta! Fogadd el és vagy húzd meg magad vagy költözz el!

2021. ápr. 11. 14:07
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem ismertem magamra, mert az én gyerekeim megállják a helyüket az életben és nem kell nekik visszaköltözni a szülői házba!

De ha visszaköltözne bármelyik is, annak elmondanám, hogy elvárom, hogy alkalmazkodjanak. Minden meg lehet beszélni, de a döntő szó az enyém.

2021. ápr. 11. 14:20
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem, egy mákszemnyivel sincs tobb jogod ott lakni. Anyád haza, ő dönt. Ha én lennék az anyád és rajönnék, hihy igy beszélsz a páromról, másnap már csomagolhatnál is
2021. ápr. 11. 14:21
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

És mért szedved a kérdező?

Én is Győri /na jó Győr környéki/ vagyok és tudom mennyi álláslehetőség van még most is a környéken.

A mi falunkba nincs egyetlen munkanélküli sem!

A kérdező mért költözött haza mikor megszünt a munkahelye mért nem keresett másik állást?

Nem volt 1 havi megtakarítása sem?

Mire ez a rátartiság?

Tisztában van azzal, hogy mit művel az anyjával?

Két tűz közé kényszeríti, holott csak hálával tartozik neki, hogy befogadta!

Hogy érzi most magát az anyja? Ez eszébe jutott?

Az a baj, hogy nem tudja az anyját befolyásolni az akarata szerint, mert van mellette egy férfi aki nem hagyja?

Mi a baj az anyja párjával?

Talán, hogy nem hagyja, hogy a fia cselédje legyen?

Ez fáj?

2021. ápr. 11. 14:36
 25/30 A kérdező kommentje:
32 azért egymás tarcajaba ne rurkaljunk mert ehez végképp semmi közöd a stílusod mellett.
2021. ápr. 11. 14:54
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
A mérhetetlen agresszivitásod, káromkodásod, az hogy mindent azonnal támadásnak érzel és úgy gondolod, hogy csakis az a jó válasz, csakis az az igaz, ha valakinek a véleménye egyezik a tiéddel, na ez a primitív.
2021. ápr. 11. 16:02
 27/30 anonim ***** válasza:
71%

30!

A kérdező felnőtt ember, aki a szintén felnőtt anyja életébe akar beleszólni úgy, hogy evek ota külön él és jelenleg szüzességből az anyjánal lakik. Imádom a gyerekem, megtennék érte mindent, de ha így viselkedne, mint a kérdező, segítenék neki összecsomagolni, aztán mehet, amerre lát.

2021. ápr. 11. 16:03
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Hu ezek a kiéhezett anyák, rettegnek helyretenni a pasijukat, inkább dobni akarják a gyereküket.A pasi bármikor elhagyhatja az anyját, de a gyereke mindig mellette lesz, ha persze megérdemli az az anya.

Sajnállak kérdezõ!

2021. ápr. 12. 13:10
 29/30 anonim ***** válasza:
72%
Hiába törölgeted a válaszok felét, attól még nem lesz igazad.
2021. ápr. 12. 13:16
 30/30 anonim ***** válasza:
79%

"...egy szem gyerekekhez"

Ez vajon mi akar lenni?

Ha egy szem, akkor miért gyerekek?

Vagy egy szem(ű) gyerekekről van szó?

:D:D:D

2021. ápr. 12. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!