Anyám miért húz jobban a pasijahoz mint az egy szem
gyerekekhez?
Figyelt kérdés
Nagyképű, öntelt, arrogáns an beszél velem ha beszél! A pasival tízen pár éve együtt vannak, de se esküvő nem volt, se nem költöztek ossze! A csapot nem szerelte meg náluk egyszer sem ez idő alatt. Mint tudni kell a férfi elvileg (nekem így mondta anyám) a volt feleségével vagyis akitől van a fasznak a gyereke együtt él egy nagy családi házban, anyámat mellett le tartja. Egyszer nem vitte el nyaralni(elvileg el vitte volna de anyám közölte a gyereke nélkül nem... Ez is furcsa, de azóta se sehova semmi pedig nem egy 8 éves gyerek vagyok most miért nem viszi?) , a gyereke esküvőjére nem volt meg híva (elvileg igen de ő nem akart menni)! Konkrétan a járvány miatt költöztem haza anyám hoz. Nagyon nagy ősze vészes volt köztünk a pasival mivel nekem egy ilyen 'férfi' ne tartson be és ne mondja meg merre legyen hány méter! Szerintem jogosan állok így hozzá! Konkrétan ő akart nekem meg szabni mindent mikor se nem az apám se senkim. Anyámat is ellen fordítja ahol, ahogy csak tudja! Anyám nyali fali vele még a fiával... Sajnálom anyámat, mivel ezzel a viselkedésvel egyedül fog maradni amit most meg nem lát be! Másnál is van hasonló helyzet? Mármint szulo pasija, nője így viselkedik? De a vicc az egészben meg neki áll feljebb mert még mertem húzni a határokat és nekem kell meghuznom magam! N
Direkt nem írtam kor sem! Abból szerintem le lehet vonni a konzekvenciat amint írtam is, a vírus miatt muszaly volt haza költözöm! (megszunt a munka helyem!) kérlek ha érdemben nem tudsz válaszolni, segíteni akkor hagyd figyelmen kívül! Köszönöm!
2021. ápr. 11. 11:22
3/30 anonim válasza:
Sajnalom a helyzeted, tenyleg! Probalj minel hamarabb az onallosagra torekedni, bar a mai vilagban ez kemeny lesz. Banalis peldat mondok. Ha nem tudsz tovabb tanulni, akkor pl manapsag a kamionozas egy jo kitoresi lehetoseg. Tavol is leszel neha hazajossz es kozben komoly penzt tudsz gyujteni amibol akar kesobb vehetsz itt lakast, hazat. Sajnos kozvetlen es kozvetett tapasztalatbol tudom a nok hajlamosak a ferfihoz huzni. Akar gyerek, akar baratno, barat helyett. Igy mukodik a legtobb persze nem mind. De evtizedes baratsagokat kepesek egy szamukra jobb pasi miatt eldobni. Sok erot es kitartast tenyleg ahhoz ami elotted all. En dobbantanek minel hamarabb.
2021. ápr. 11. 11:24
4/30 anonim válasza:
Magánügye. A meseben van az, hogy a gyerek szent. Van olyan gyerek, aki nyugodtan a pasi mögé kerülhet, ha sorrendet kell állítani. Te az írásod alapján épp egy iylen vagy.
2021. ápr. 11. 11:33
5/30 anonim válasza:
Azért a pasinak felrótt "bűnök" kicsit sántítanak!
1.,
Egyszer nem vitte el nyaralni -(elvileg el vitte volna de anyám közölte a gyereke nélkül nem.
2.,
a gyereke esküvőjére nem volt meg híva -(elvileg igen de ő nem akart menni)
3.,
Mivel nem írtad, hogy mik a gondok, így a fentebb bizonyított negatív elfogultságod miatt a kérdésed megválaszolhatatlan.
2021. ápr. 11. 11:34
6/30 anonim válasza:
6, felnőtt. Gondolom, elvesztette a munkáját, hazament, és nem tetszik, hogy nem ugrál neki mindenki.
2021. ápr. 11. 11:39
7/30 anonim válasza:
Kikövetkeztetve a rejtélyes írásodból, felnőtt ember vagy, aki kizárólag szükségből ment az anyjához.
Te ha nem lenne covid, élnéd anyádtól távol az életed, a párja viszont 10+ éve vele van, mellette áll.
Nem tudom mi volt a konfliktus forrása - pedig ez lenne a lényeg - de te felnőttként nem vagy egy védelemre szoruló elesett kisgyerek, a pasinak lehetett nagyon is igaza.
2021. ápr. 11. 11:44
8/30 anonim válasza:
Kamionos... Mintha a kamionos jogsit ingyen adnák, nem pedig több mint 1 milláért a B - s és C - s jogsival együtt... Ha nincs munkája, akkor ezeket mégis miből fizesse ki szerinted...? Meg nem mindenki vágyik a tróger életre, amit a kamionos szakma kínál...
Anyukád gondolom már bőven középkorú. Már annyira könnyen nem találna másik férfit, mint fénykorában - huszonévesen. Ezt ő is tudja.
Így inkább alárendeli magát a pasasnak, mert fél, hogy egyedül marad.
Veled meg úgy van, hogy már felnőtt vagy, és nem ragaszkodik már úgy hozzád, mert már úgyis meg tudsz állni a saját lábadon. Tudja, hogy egyszer úgyis megint el fogsz költözni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!