Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért húz jobban a...

Anyám miért húz jobban a pasijahoz mint az egy szem gyerekekhez?

Figyelt kérdés
Nagyképű, öntelt, arrogáns an beszél velem ha beszél! A pasival tízen pár éve együtt vannak, de se esküvő nem volt, se nem költöztek ossze! A csapot nem szerelte meg náluk egyszer sem ez idő alatt. Mint tudni kell a férfi elvileg (nekem így mondta anyám) a volt feleségével vagyis akitől van a fasznak a gyereke együtt él egy nagy családi házban, anyámat mellett le tartja. Egyszer nem vitte el nyaralni(elvileg el vitte volna de anyám közölte a gyereke nélkül nem... Ez is furcsa, de azóta se sehova semmi pedig nem egy 8 éves gyerek vagyok most miért nem viszi?) , a gyereke esküvőjére nem volt meg híva (elvileg igen de ő nem akart menni)! Konkrétan a járvány miatt költöztem haza anyám hoz. Nagyon nagy ősze vészes volt köztünk a pasival mivel nekem egy ilyen 'férfi' ne tartson be és ne mondja meg merre legyen hány méter! Szerintem jogosan állok így hozzá! Konkrétan ő akart nekem meg szabni mindent mikor se nem az apám se senkim. Anyámat is ellen fordítja ahol, ahogy csak tudja! Anyám nyali fali vele még a fiával... Sajnálom anyámat, mivel ezzel a viselkedésvel egyedül fog maradni amit most meg nem lát be! Másnál is van hasonló helyzet? Mármint szulo pasija, nője így viselkedik? De a vicc az egészben meg neki áll feljebb mert még mertem húzni a határokat és nekem kell meghuznom magam! N
2021. ápr. 11. 11:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Az egyik válaszoló írta, hogy a kérdező menjen kamionosnak. Erre válaszoltam.
2021. ápr. 11. 11:58
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Hát, gondolom, otthon is ilyen stílusban osztod az észt.
2021. ápr. 11. 11:59
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

Ja, így már érthető!:)

2021. ápr. 11. 12:00
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

" A csapot nem szerelte meg náluk egyszer sem ez idő alatt."

Már miért kellene csapot szerelnie, ha egyébként eltartja az anyádat? A pénz, amivel a "TI" csapotok meg lett szerelve, tőle jött és nem tőled.

Mert gondolom az "...anyámat mellett le tartja." ezt jelenti a te fura nyelvezetedben.

2021. ápr. 11. 12:12
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
Az anya és a pasi nem élnek együtt, a pasas az exével él egy nagy házban és a gyerekével.Nekem ez jött le az irásból és az anya csak szeretõként van tartva.Kérdezõ amikor a pasas megy,akkor te menj el otthonról,addig mig ujra nem találsz munkát.Külföldön éltél?
2021. ápr. 11. 12:34
 16/30 A kérdező kommentje:
20 külföldön is és utána Győrben huzamosabb ideig ahol megszunt a cég ahol évekig dolgoztam!
2021. ápr. 11. 12:41
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Ha az én gyermekem lennél, természetesen megengedném, hogy visszaköltözz hozzám, de megkérnélek, hogy mindenben alkalmazkodj hozzám és a páromhoz.

Nem azért mert a páromat jobban szeretem, hanem azért, mert meg kell értened, hogy nem kényszeríthetsz arra, hogy eldobjam miattad a több éves párkapcsolatomat.

Hazajöttél kényszerből és most te akarsz nekünk dirigálni ahelyett, hogy meghúznád magadat és roppant hálás lennél azért mert hazajöhettél!

2021. ápr. 11. 13:22
 18/30 A kérdező kommentje:
21 nem alkalmazkodom egy olyan emberhez aki eleve együtt sem el velünk! Azért ez nevetséges már ne is haragudj és mellesleg úgy akar ő dirigalni ki oktatni hogy egy szöget sem vért be a falba, a számla a nem adott bele!!! Ezen kérlek szépen 21 kicsit gondolkozz el! De közben majd ő el dönti mi lesz a lakásban és mi nem... Ne haragudj hol hallottál meg ikyet? Mellesleg ezért nem vagyok hajlandó meghuzni magam mivel több jogom van itt lakni!
2021. ápr. 11. 13:30
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Nem a pasihoz kell alkalmazkodnod, hanem anyukádhoz, aki befogadott.

Ha döntésre kényszeríted nem biztos, hogy jól fogsz kijönni belőle!

1. Anyukád téged választ, elküldi a párját, aztán ha vége a covidnak, te elmész megint valahova dolgozni, anyukád pedig egyedül marad. Ha majd segítségre szorul akár betegség akár a kora miatt, akkor neked lesz kötelességed őt ápolni!!

2. Anyukád a pasit választja és téged kirak a házból!

Melyik tetszik jobban?

Egyik sem?

Csak az tetszene, hogy te visszaköltözöl és ezután majd mindenki alkalmazkodik hozzád, te viszont senkihez sem?

Elég nagy vagy már, hogy megállj a saját lábadon, de ha nem tudsz, akkor fogadd el, hogy alkalmazkodni kell ahhoz, aki téged befogadott!

2021. ápr. 11. 13:44
 20/30 A kérdező kommentje:
21 édes anyámmal konfliktusok sorozata nem lenne ha a pasas nem szólna állandóan közben. Mióta Visza költöztem hozzá egy rosz szava sem lehet! De az, hogy egy olyan akár be tartani akinek semmi köze hozzám, azért elnézést! Édesanyámat pedig nagyon jól tudja befojasolni. Igen édesanyám meg fog oregedni mint mindenki más, de mivel nem írtam le mindent... Sajnos nem tudod bele képzelni magad abba a szituációba amit el kell viselem! Mint már említettem rá jött hogyan tudja befolyásolni. Konkrétan a közeli barátaim mind ismerték 10 xevvel ezelőtt is és le voltak döbbenve, hogy mi van vele, mintha agymosason lett volna (mármint ahogy viselkedik velem) azért ne haragudj....
2021. ápr. 11. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!