Egyikkel se élek, hanem nagyszüleimmel.
Apám nem hajlandó támogatni, mert azt hiszi mindent csak az állataimra költök és nem tudok félre rakni. Anyám azért nem támogat anyagilag, mert a kutyája, férje, elbaszott életmódja fontosabb mint én.
Apámmal jó ha heti 1x beszélek, anyámmal se sokat. Viszont anyámmal a veszekedések rendszeresek. Minden beszélgetésbôl vita lesz.
Idén leszek 18, megy az egymásra mutogatás hogy ki fizesse a jogsit. Meg állandóan megkapom jóanyámtól hogy takarodjak már dolgozni mert ô nem fog örökké pénzelni/most is csak a családit adja, egy forinttal se többet :D /. Szóval valami fantasztikus a szülô-gyerek kapcsolatunk :D
17/F
6-os ez nagyon durva.
Jobban tetted, h elkoltoztel :(
Ezt mondta is neked?
Szia,hatos vagyok.
Igen,már kisgyerekként nagyon sokszor a fejemhez vágta. Szó szerint alig várta,hogy megszabaduljon tőled és sajnos én is így voltam vele. Komoly pszichés problémáim voltak,amíg ott éltem,szerencsére azóta már megoldódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!