Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tegyem túl magam ezen?

Hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, anyámmal élek, én is és ő is dolgozunk. Ma bejelentette, hogy kb. 3 hónap múlva elköltözik a barátjához. Nagyon összeszorult a szívem és levegőt is nehezen kaptam, a sírást is nehezen tartottam vissza. Anyámmal nagyon régóta élünk egy házban, voltak vitáink, de segítettük egymást. 14 éve hagyott itt minket apám, gyerektartást sose fizetett, így anyánk tartott el engem és a nővérem, amíg fel nem nőttünk. Lehet, hogy gyerekesen hangzanak ezek a sorok egy 22 éves embertől, vagy b*zisnak, de érzelmes típus vagyok, ezért is érintett ez a bejelentés ilyen rosszul. És azért is, mert elég magamnak való vagyok, ugyanakkor vágyom a társaságra. Nincs sok barátom, barátnőm se nagyon volt, akivel közeli kapcsolatba kerültem volna.

Nem igazán vagyok jó háztartásban, amiben tudok, segítek, de egyedül nem lesz könnyű. Főzni nem sok mindent tudok, és bevásárolni is ritkán szoktam, ezeket mindig is anyám intézte. Még nővérem itthon van, amíg a munkahelye zárva, de szerintem pár hónap múlva ő is elmegy.

Az őszintét megvallva számítottam erre, de mélyen legbelül nem akartam elfogadni, most pedig nem igazán tudom, mit kezdjek ezzel a helyzettel, hogyan kezeljem.

2021. ápr. 3. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem 15 éves gyereket "hagy magára" az anyuka, hanem egy 22 éves felnőtt, dolgozó féfit. Ideje lenne kibújni anyuci szoknyája alól és önállósodni, mert bevásárolni és egy lakást rendben tartani agysebészet kategória.
2021. ápr. 4. 08:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Lekezelheted bárhol,nagy csajozós ismeröseim megtudák oldani mindig.

Komolyan nehogy azt hidd hogy könnyebben lenne tini lánnyal kapcsolatod mert van egy házad, talán egy 25+ éves nővel igen de ha olyan a személyiséged kisugárzásod akkor sem.

2021. ápr. 4. 08:24
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Felőlem azt hiszel amit csak akarsz. :)

Meglátják az órámat, meg hogy kocsim van, és zabálják a f@$zom.

Középiskolásként utáltam azokat, akik ugyan ezt csináltàk, mert miattuk szóba sem állt velem a lányok többsége.

De most én vagyok abban a helyzetben. 😁

2021. ápr. 4. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa közegben mozoghatsz ahol egy autó és óra annyira nagy szám:D
2021. ápr. 4. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A hatralevo idoben ragaszkodj ahhoz,hogy anyad forditson idot a "betanitasodra" a haztartas vezetest illetoen,mert szemmel lathatoan eddig nem tette.Ne hagyd magad lerazni.Szerintem azert szorongsz annyira, mert szamodra megoldhatatlannak tunik most ami elotted all.Ha magabiztosabban mozognal a haz koruli munkakban,nagyobb onbizalmad lenne az onallo elethez is.Itt az esely,hogy 22 eves fiubol 22 eves ferfiva valj.
2021. ápr. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!