Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogyan mondjam el...

Szerintetek hogyan mondjam el Anyámnak, hogy ne sértődjön vérig?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy mostanában bántanak a tanáraim a suliban ezt természetesen nem hagyom, ezért is próbálnak még jobban lenyomni. Ha Anyukám felhívom ezzel elkezd bántani olyanokat mond, hogy nem vagyok lelkileg erős, meg ez az én hibám,bezzeg neki milyen nehéz most is meg milyen nehéz volt is, eközben én sírok, küzdök a nagy gombóccal a torkomban, aztán sok más ilyen után megmondom, hogy köszi erre nekem nincs szükségem szia és kinyomom. Aztán visszahív és kezdődik előről.. Mikor megérkezek haza az kezdődik, hogy milyen ügyes vagyok, büszke rám, mindent meg tudok oldani. Miért mindig csak telefonon mondja meg? ikor otthon vagyok meg megy a műmájerkedés. Aztán egyszer csak fejemhez vágja otthon, hogy nem mondok el semmit.
2021. ápr. 2. 20:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Mondd el otthon,akkor talán jobban reagalná le,ezek szerint.
2021. ápr. 2. 20:12
 2/25 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kezeljem ezt és amúgy simán lehet, hogy velem is gond van ti mit gondoltok külső szemlélőként?
2021. ápr. 2. 20:13
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Mégis, mit keresel te "mostanában" a suliban? :D
2021. ápr. 2. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

Online bántanak? Vagy ügyeletbe jársz? Középsuli

már november óta online van.

2021. ápr. 2. 20:16
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem otthon laksz? Online oktatás van...
2021. ápr. 2. 20:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Online bántanak nincs ügyelet, de sokáig be lehetett menni online órák mellet is, mert ugye szakgimibe járok
2021. ápr. 2. 20:19
 7/25 A kérdező kommentje:
Látom mindenki megfogta a lényeget😂👍😷
2021. ápr. 2. 20:20
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan. hamar lebuktál :)
2021. ápr. 2. 20:22
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Jó, de miért telefonon beszélsz anyáddal?
2021. ápr. 2. 20:22
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Te most távoktatás alatt is kollégiumban vagy?😮

Fhhu de átlátszó lett a kérdésed,gyakorold még a kamuzást,kislány!

2021. ápr. 2. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!