Szülők ti hány éves kortól engednétek a gyereknek hogy energia italt igyon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 15:35
52/57 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban leszek 24.
Hát én szerintem mikor 13 évesen kezdtem ezt inni nem menőzésből ittam hanem mert tetszik az íze legalább is én igy vagyok ezzel.
Persze volt hogy haverokkal közösen is ittam már ilyet de csak azért mert jól esett nekem finom volt és nem pedig azért vettem mert az menő a többiek szemében 😃
2021. ápr. 2. 17:30
53/57 anonim válasza:
Szerintem is krrva finom, ittam én is néhányszor tinikoromban, de azóta sohasem, mert pontosan tudom, milyen káros már egy dobozzal is. De néha, amikor a közelemben kibontja valaki, nagyon megkívánom. Önmérséklet. Próbáld ki, akarat kérdése a leszokás. Amúgy napi 1-2 kávé pont, hogy egészséges.
54/57 anonim válasza:
Azza nem vitázom, hogy finom-e, mert izlés dolga, de hogy ugyanazt az ízt bármelyik cukros üdítő megadja, az biztos.
55/57 anonim válasza:
Ebbe pont nincsen beleszólása a szülőnek, ugyanis a gyerek bemegy a boltba és megveszi.
Ez van, ez nem jó dolog, de legális, akár a tízéves is megveheti, ha akarja.
56/57 anonim válasza:
Hát nálunk bele kellett hogy szóljon a szülő, a helyi boltban ki volt adva hogy a gyereknek nem adhatnak ki ilyen szart. Ugyanis előtte annyit vedlet, hogy kórházba került szívproblémával. A kissrác dühöngött rajta egy darabig, olyan szinten függő volt hogy letojta ha szarul is lesz tőle, de kénytelen volt belenyugodni. Azóta hogy nem mérgezi magát az ilyen moslékokkal, nincs szívritmuszavar nála.
57/57 anonim válasza:
Úgyis megissza ha akarja. Nálunk a sulik mellett vannak boltok. A sulikban büfé, hell automata. Egyetemen pedig minden sarkon hell automaták..
Inkább rávezetném hogy a kávé egészségesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!