Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet ezért lelki furrdalásom?

Lehet ezért lelki furrdalásom?

Figyelt kérdés
Tavaly össze veszett anyám meg apám és én mondtam apámnak hogy ,,El lehet inen menni’’ erre nem mondott semmit el is ment itthonról csak reggel jött haza a ruhaért de mire jöttem vissza a suliból már itthon volt es pakolta vissza a ruháit.Ha megint összevesznek anyámmal akkor apám szokta kérdezni hogy el költözzön e vagy nem erre azt mondom neki hogy te tudod,nekem lelkifurrdalásom van azért mert elküldtem őt valaki volt már ebben a helyzetben?
2021. márc. 29. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

azt úgy írják, hogy összeveszett

amúgy meg: szép kis család vagytok

2021. márc. 29. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

"Lehet ezért lelki furrdalásom?"

Egyrészt, az furdalásom, másrészt pedig te érzed, mi hogyan állapítsuk meg, hogy te mit érzel, és/vagy az, amit érzel lelkiismeret furdalás-e?

Nem azért, de persze, hogy lehet! Ha másoknak olyan szavakat címzel, amikről tudod, hogy bántóak, és neked sem esnének jól, akkor lehet ilyen érzésed.

2021. márc. 29. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Apád kajak elment?

Jézusom, de tketlen. Nekem ilyet mondana a gyerekem, kb szemberöhögném és ennyi.

2021. márc. 30. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet ettől rossz érzése egy embernek, meg gondolom neki sem esett jól, hogy az anyja mellé álltál egyből.

Talán legközelebb kérj bocsánatot vagy csak öleld meg. Nem tudom mennyit segít a lelkiismereteden, de talán mindkettőtöknek jól esne. :)

2021. ápr. 1. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!