Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukák! Ti büszkék vagytok a...

Apukák! Ti büszkék vagytok a lányaitokra? Több lent

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a barátnőim apukájának nagyrésze annyira büszke a lányukra, hogy facebookon állandóan rak ki róluk képet, vagy az ismerőseinek mutatja büszkén hogy milyen szép lányuk van. Az én apukám viszont sosem csinál ilyeneket, pedig a barátai megszokták jegyezni, hogy milyen szép lány lett belőlem, de ő nem mond erre semmit. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többiek hogy vannak ezzel. (nem csak apukák, hanem lányok is, vagy anyukák is válaszolhatnak)
2021. márc. 28. 16:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Büszke vagyok fiamra is, lányomra is, de egyikükről sem teszek ki FB-re képet. (Megj.: feleségemről és magamról sem.)

Annak, hogy egy apa szépnek látja a lányát, nem abban áll a jelentősége, hogy boldog-boldogtalan nézhet róla képet FB-n, hanem abban, hogy a lányt saját nőiességében megerősíti, így megvan az egészséges önbizalma párkereséskor.

2021. márc. 28. 16:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég beteg, hogy ma már mindennek a mércéje a facebook.
2021. márc. 28. 16:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem, hogy apám büszke lenne rám. Nem volt egy jó szava az érettségimre, vagy az egyetemi tanulmányaimra, amit magamnak finanszíroztam. A sikertelen államvizsgám után meg fel volt háborodva, hogy miért nem tudtam megcsinálni. Miután felszedtem 15 kg-t (bár még így sem vagyok kövér), csak annyit tudott mondani, hogy vastagok a lábaim, mint anyámnak.
2021. márc. 28. 17:05
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon hasonló beszélgetésem volt a lányommal. Hosszasan értelmeztük, mit is jelent a büszkeség:

[link]

Az apa számára jóleső, megnyugtató érzés látni, hogy a lánya csinos, értelmes, okos, talpraesett teremtés. Ha ez a büszkeség, akkor igen, büszke a lányára.

Amikor az apa haverjai tesznek megjegyzést, pici keserű ízt ad a helyzetnek. Az ilyen dicséretben ott lapulhat egyfajta szexszualitás, és ezt egy apának nehéz kezelnie.

2021. márc. 28. 17:10
 5/15 A kérdező kommentje:
#4 Neeem, nem szexualitásból mondta:D a felesége és a gyereke előtt mondta, hogy nagyon szép lettem, és hogy apám készítse a puskát:D
2021. márc. 28. 17:24
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Engem az taszít, amikor beállítja a lányát ilyen krvás pózba össze vannak ölelkezve, csöcs odanyom, apucival szelfizni, és akkor jaj de büszke a lányra.

Belem kifirdul az ilyentől.

Nem normális egy sem.

2021. márc. 28. 17:29
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Mi ezzel a baj?🤷‍♀️szóval már meg sem lehet ölelni a 21.században a lányoknak az apuláját, mert hujuj, ez milyen szexuális..
2021. márc. 28. 17:38
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem elég baj, ha a lányának az a top-érdeme, hogy csinos és szép. Ez persze tükrözi a jelenlegi társadalmi elvárást. Kicsit fontosabb lenne azt erősíteni, hogy legyen értelmes, tanult, művelt, jó problémamegoldó, határozott, stb...
2021. márc. 28. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

7# Tudod a megölelés, meg a csöcs dadörgölése között rohadt nagy a különbség.

Az ilyenek mindenkinek odatartják a valagukat, az sem számít hogy a saját apjuk.

Mondjuk megbocsájtható ha az apjuk arra büszke, mekkora kvát nevelt a lányából. Talán még le is szpatja magát vele.

2021. márc. 28. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

"szóval már meg sem lehet ölelni a 21.században a lányoknak az apuláját"

De meglehet. Csak nem kidobott csöccsel, minishortban, facebookra, hogy az egyetlen értelmes dolog amit a lányáról mondhasson, hogy milyen jól (kr*san) néz ki, hogy a haverok csorgathassák rá a nyálukat.

2021. márc. 28. 18:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!