Hogyan vegyem rá apámat, hogy lehessenek jó ruháim?
Eddig mindig piszkált, hogy minden osztálytársam divatos ruhákban jár meg jól öltözködnek, én meg mindig ugyan azokban a fekete ruháimban vagyok. De most meg elkezdtek érdekelni a jobb ruhák is, de mikor mutattam neki, hogy milyen ruhákat akarok, akkor meg egyből elszörnyülködött, hogy ezek milyen drágák. (miközben a legtöbb osztálytársam ilyenekben jár)
Például most 15 ezres átlag cipő helyett egy 30-50 ezres jobb cipőt szeretnék, meg a 6-7 ezres pulóverek helyett valami 20 ezer körüli minőségibbet meg ilyenek.
Nem hiszem, hogy annyira megterhelné anyagilag. Rám évente ruhára összesen olyan 40-50 ezret költ, miközben az osztálytársaim kb. egy cipőre költenek ennyit, amiből van nekik több féle és váltogatják. De saját magának meg folyamatosan veszi a 30 ezres ingeket, drága parfümöket, meg pár hónapja vett egy új Iphone SE-t aminek lett valami baja, erre egyből vett egy Iphone 11-et magának.. Illetve két autója is van, amik elég jók. Tehát anyagilag biztos nem terhelné meg annyira, hogy ruhára évente mondjuk 40 ezer helyett 100-150-et kéne költenie rám. Inkább csak azzal lehet gond, hogy hülyeségnek tartja hogy ennyiért akarok ruhákat, de közben meg ő is drágákat vesz magának. Szerintetek hogyan vegyem rá? Mert utálom, hogy sok ember emiatt ítél meg, hogy milyen ruhákat hordok, szeretnék kicsit adni magamra, de ő meg nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!