Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engedtek el...

Hány évesen engedtek el titeket a szüleitek hogy a barátaitokkal elmenjetek kirándulni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van

Ez Sopron volt egykor. Nem voltak cigányok, hajléktalanok stb...

12 éves koromtól akkor mentem haza, amikor akartam, akár hajnali 4kor is. Még kötekedés sem volt....

Azóta globalizálódtunk és minden megváltozott.

Ráadásul nyílt egy hajléktalanszálló ahová özönlenek mindenhonnan, mert nyilván sokkal kellemesebb Sopronban csövezni, mint Mátészalkán. Román (kalapos) cigányok is jöttek bőven stb...

2021. márc. 23. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van

Ez Sopron volt egykor. Nem voltak cigányok, hajléktalanok stb...

12 éves koromtól akkor mentem haza, amikor akartam, akár hajnali 4kor is. Még kötekedés sem volt....

Azóta globalizálódtunk és minden megváltozott.

Ráadásul nyílt egy hajléktalanszálló ahová özönlenek mindenhonnan, mert nyilván sokkal kellemesebb Sopronban csövezni, mint Mátészalkán. Román (kalapos) cigányok is jöttek bőven stb...

2021. márc. 23. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt, mert nem voltak úgy barátaim. Osztálykiránduláson persze voltam, de úgy, hogy szülő, tanár, nevelő nélkül, úgy nem. 15 éves koromtól mászkáltam, utazgattam a városban (Pest), de egyedül, nem jött volna velem senki.

Nyaralni csak a családdal mentem, bel- és külföldre is, egyedül nem is engedtek volna. 27-28 voltam, mikor először mentem önkénteskedni Dévára, vonattal. Azóta többször is jártam ott és Kárpátalján. Meg a párommal motoroztunk a Dunakanyarba és Debrecenbe.

2021. márc. 23. 19:00
 14/15 anonim válasza:
100%
11
2021. márc. 25. 07:27
 15/15 anonim válasza:
100%

Külföldön a gimis osztálytársammal 18 évesen voltam, szülői felügyelet nélkül. Egy spanyol körút volt, de utazási irodával, a csoport sokszor együtt mozgott, de ketten is csináltunk szabadidős programokat a városokban, tengerparton.

Belföldön pedig 16 évesen voltam először, szülői felügyelet nélkül, egy barátnőm nyaralójába, 5 napot.

Budapesti élek, egyedül/barátnőkkel mozogni a városban kb 13 éves korom óta szoktam, de nem éltem sosem aktív "éjszakai életet", néhány buliban voltam csak az elmúlt 5-6 évben. Anya mindig megbízott bennem, mindig időre hazaértem.

"Ottalvós" táborokban pedig 9 éves korom óta veszek részt.

Most 22 éves (lány) vagyok, azóta már ötször voltam velem egykorúval külföldön, Európán belül.

2021. márc. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!