Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondhatnál el anyukámék...

Hogyan mondhatnál el anyukáméknak, hogy milyen nemhez vonzódom?

Figyelt kérdés

Mivel is engem mindkét nem vonz, de anyukámék homofóbok. Szeretném, ha tudnák, mert lassan 1 hónapja van barátnőm, de nem tudom elmondani nekik. Jó lenne, ha lehetnénk nállunk is néha, úgy hogy ő párom ként legyen kezelve és ne a kis barátnőmként.

Hogy mondhatnám el?

Félek, de valahogy megkellene tennem. Ti hogy csináltátok? Komoly válaszokat szeretnék!

16l

2021. márc. 21. 21:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
amugy meg bocsi, de nagyon vicces hogy az osszes hulye csak ennyit tud felhozni a melegek ellen, “jajj a gyereked majd kit ajándékoz meg anyák/apák napján?” es az a gyerek kit ajándékoz meg akit elhagyott az apja mikor megszületett? vagy megverték? 😃 vagy lelkileg bantalmazzak? az nem baj, a lenyeg h hetero szülők vannak! fideszes is vagy tuti, ugye?
2021. márc. 22. 00:36
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

19-os.

Apák napja is egy dolog, ha már anyák napja olyan nagy ünnep egyeseknek. Vissza szoktak menni anya síráshoz, amikor már elhunyt anyák napján és meg ajándékkozni felnőttként?

Minden neurobiológia eltérés betegség neket és nem normális. Egyszerű autista gyerek beteg vagy mentális betegnek számítana, akkor is, ha miket csinál, ami úgyan úgy produktív, mint mintenki lehet és hogyan nem árt másoknak igazából.

Igen agybajos csak nem úgy, ahogy gondolhuo. Attól, hogy ez fel van hype-olva, minden dolog valaha az emberiség történetében.

"Ne haragudj,de neked miért betegség az,ha valaki a saját neméhez vonzódik?Ez egészséges,minden embernek ilyennek kéne lennie."

Ennek mi köze, ahhoz hogy minden embernek ilyennek kell lennie.

Angliában nem fogják hormonterápiahoz engetni egykor alatt. Pláne egy phase volt max 16 évesen hormon blokkolot kap vagy az alattuk bíróság dönt, de azon nyomja át vágyait csak úgy. Van ott baj lányoknál magasabb volt a az a várthoz képes számok. Mondjuk jó esélyel vannak leszbi lányok, akik azt hiszik, hogy ha lányhoz vonzotnak, akkor biztos fiú emiatt. Bolont nyugat jön le ebböl nekem, igaz ez? Irán kicsit vicces ország transzoknak méghozzá ki is fizetik nekik szembe a melegekkel mit kapnak.

Csonka család, akkor család vagy nem vagy örökbefogadót gyerekü család is család-e? Mert abba megyünk bele nem kicsit. Anyja meghalt fiatalon vagy elhagyja vagy lemond róla azt is el kell magyarázni, ha heteró családba kerül és nem hasonlít rájuk kicsit se. Melegszülöknél ez egyből nyilván valóvál, kész. Az is kellemetlen lesz, ha gyerekként, ha kiközösítés kapsz, azért mert jobban elsírot magat, mint mások. Magyarázt majd ki azt is, miért nem Fortnite-tolja otthon és milyen az már, hogy csak alap skin-je van, de fura nekik, hiszem nekik ez normális, hogy nekem már más van nem is egy skin-em. Tudott gyerekek ezzek.

2021. márc. 22. 09:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de én magasról sz*rok Angliára és a többi országra, ne ez legyen már az érv, se ellenem, se egy 16 éves bi lánnyal szemben. Abba nem sikerült belegondolni, hogy szegény lánynak már ilyen korán szembesülnie kell, hogy ilyen arrogáns, tudatlan fszkalapok fogják beárnyékolni az életét?

Valószínűleg láttál már az utcán csókolózó meleg párt, szivárvány családot és onnan tudsz tapasztalatot írni. Mert én még nem láttam és szerintem az itt válaszolok 97%-a nem is látott még, hiszen nem tudnak(tudunk) jobban elbújni a világ elől.

És az a szánalmas, hogy szerintem te melegeket csak atv-n láttál.

Pár hete Pál Marci és Hanol Ádám álltak ki a szivárványcsaládok mellett. Egészségesebben és boldogabban élnek, mint jópár hetero család. :) Csak az a baj, hogy a magadféle elvakult emberekhez nem jutnak el ezek a dolgok.

2021. márc. 22. 09:44
 24/28 anonim válasza:
A te életed, a te döntéseid, ha zavarja is őket, nincs joguk belekötni, és előbb-utóbb el kell fogadniuk, hiszen a gyerekük vagy, és rájönnek majd, hogy a FŐ, hogy boldog légy, nem az a lényeg, hogy melyik nemmel, de itt a BOLDOG szón van a hangsúly. Remélem tudtam segíteni, ha pedig veszekednek, ezt mutasd meg nekik, vagy csak mondd el, és megértik tutira.
2021. márc. 31. 11:54
 25/28 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam elmondani, de anya csak annyit mondott, hogy nem vagyok én is olyan elbaszott, mert akkor kirak. Költöznöm kellene. 😐
2021. márc. 31. 19:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát, mi megmondtuk...
2021. márc. 31. 20:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Hát meg...
2021. márc. 31. 21:19
 28/28 anonim ***** válasza:

Mondtam várj vele, mert az is lehet fölöslegesen hoztad ezt fel és pár év múlva megint másképp látod a dolgokat és átlátod, mi az igazi problémád.

Ismerősöm pl. leszbi lett és pár év múlva rájött csak fél a férfi nemtől, mert rosszul bántak vele.

Hagyni kell kiforrni a dolgokat mielőtt levonod, hogy mihez vonzódsz. Szerintem nincs olyan hogy biszex csak simán vagy nem tudja eldönteni mit is akar(közben mondjuk végig heteró) vagy nem tudja elfogadni, hogy igenis meleg/leszbi és ezért hezitál a két nem között, konkrétan még magának sem ismeri be, aztán végül kiköt annál amihez vonzódik igazán. Persze az is lehet, hogy téged nem a test vonz, hanem a lélek és tök mindegy számodra kivel jössz össze csak passzoljatok(de ez is valójában lelki defekt következménye).

2021. ápr. 1. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!