Nincs eleg penzem elkoltozni es ezert szomoru vagyok. Dolgozni meg itt nem vesznek fel. Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek. Elakarok kezdeni egy uj eletet de tavol vagyunk am mindentol. Mit tegyek?
Tessék, fél perc kutatással 65 db szállást is adó munkahely:
Az, hogy a pasi a közeli kisvárosban van ne haragudj, maximum arra jó, legyen miért hisztizni. Lehet hétvégente találkozni vagy ő is válthat munkehelyet, hozzád közelebbi helyre. Már ha érsz neki ennyit.
Mi a terved, mit szeretnél magaddal kezdeni? Hogy képzeled el az életedet mondjuk egy év múlva? Anyádékkal egy fedél alatt, ahol azon vekengsz, hogy hangosan beszélnek, te meg otthon mereszted a fenekedet, mert jajj, a környéken nincs munkahely? Ezt meddig tervezed így csinálni? Öt évig? Vagy tízig? Vagy amíg anyádék élnek, addig otthon fogsz penészedni? Mindig lesz egy ok, amiért "egyszerűbb" ott maradni, nem váltani. Tessék végre összeszedni magadat!
#4: megelőztél....
Nekem is az jött le, hogy kifogásgyáros a kérdező...
Kit érdekel, hogy a pasid hol lakik? Senkit, a szüleid helyében már rég elzavartalak volna melózni.
Élősködsz rajtuk és még neked áll feljebb, hogy "reggel beszélgetnek"? Nagy az arcod a semmire.
Biztos van messzebb is valamilyen munka lehetőség, csak utazni kell érte.
Szerintem 50 (vagy több) km utazás még simán belefér. Mások is ingáznak a munka/suli miatt.
Ha meg van 1 barátod és régóta együtt vagytok már, akkor költözzetek együtt 1 albérletbe, így a költségek is feleződnek és a barátoddal is lehetsz.🤷♀️
Azért nagyon nem a valósàgban élnek egyesek, alberletbe elmenni nem kevés tőke szükséges, ami mivel nem dolgozik nincs.
Nagyon könnyű ítélkezni, hogy menjen messzebbre dolgozni, és mégis ki veszi meg a bérletet ? Sajnos én is voltam olyan helyzetben, hogy nem volt 40 ezrem a bérletekre így aztán nem tudtam elvállalni a melot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!