Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs eleg penzem elkoltozni...

Nincs eleg penzem elkoltozni es ezert szomoru vagyok. Dolgozni meg itt nem vesznek fel. Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek. Elakarok kezdeni egy uj eletet de tavol vagyunk am mindentol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 08:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
34%

"Operátornak nem alkalmas... Hát akkor már ku.rva nagy gáz van vele, mert azt nyolc általánossal is csinálják."

na sztem ez lesz az utolsó válaszom, mert unom már, h magyaráznom kell (17-18as vagyok)

nem arról beszéltem, h milyen végzettség kell hozzá, hanem mondjuk a munka nehézségéről, a monotonitásáról.

Szerinted a Suzuki gyárban miért mond fel mindenki 3-4 hetente? hm? miért van tele ukránnal?

A kisebb gyárakban meg a túlóratörvény óta kb. fele annyi embernek kell ugyanazt a munkát végezni.

2021. febr. 19. 11:28
 22/62 anonim ***** válasza:
60%
Tisztázzuk, ahhoz, hogy kezdeni tudjon valamit magával a kérdező, mindenképp kell egy induló tőke. Munkásszálló? Rendben és az első fizetésig miből fog megélni? Külföld? Oda csak úgy érdemes menni, ha már fix hely van, oda is kell valami pénz természetesen. Egy haverom ezt úgy oldotta meg, hogy ismerősöktől, rokonoktól kért kölcsön, aztán amikor volt keresete megadta nekik. Ha más megoldás nincs esetleg próbáld meg így!
2021. febr. 19. 11:33
 23/62 anonim ***** válasza:
10%

17: akkor ezt hogyan magyarázod???

" Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek."”

ja, csak az előző válaszodban nem ezt írtad, hanem hogy :

„Tehát anyádék nyakán élsz, és még neked áll feljebb, hogy beszélgetni merészelnek reggel?”

baromságot írtál, mert a kérdezőnek nem a beszélgettéssel, hanem a bunkósággal, azaz HANGOS beszélgetéssel van baja.

a szülei vagy szimplán bunkó, vagy esetleg így akarják motiválni. ezen sem lepődnék meg, már olyat is hallottam, aki úgy akarta motiválni a munkanélküli gyerekét, h sötétben kellett ülnie. a magyar szülők ostobasága határtalan.

na mindegy, kicsit elkapott a hév a korábbi válaszaimban, de idegesít, mikor egy nehéz helyzetben lévő embert cseszegetnek.

2021. febr. 19. 11:36
 24/62 anonim ***** válasza:
80%

Rajtad kívül mindenki értette....

Nehogy már a dolgozó szülőknek kelljen suttogani a saját házukban,mert időben fel kell hogy keljenek, munkába menni....!

Amiből ugye eltartják a királykisasszoynt...

2021. febr. 19. 11:38
 25/62 anonim ***** válasza:
91%

#17-es

A munkásszálló, és az 50km-re lévő munkahelyen trágyalapátolás, senkinek se jó. Viszont a kérdező által leírt helyzetre, egy átmeneti megoldást nyújthat. Nem kell élete végéig így dolgoznia. Félreteszi az összes pénzt amit itt meg tud keresni, majd elmehet messzebbre értelemesebb munkát végezni, esetleg egy másik szakmát tanulni, vagy ha elég pénz összejön, akár külföldre is lehet mozdulni.

Voltam hasonló szituba, zéró pénz, és zéró munkalehetőség a környéken, nem tudtam mást csinálni, mint messzebbre járni dolgozni, hogy legyen pénzem kimozdulni abból a helyzetből. Rossz volt utazni napi szinten annyi órát (kb az egész napom azzal ment el, hogy reggel utazás oda, meló, utazás vissza, alvás, reggel kelés, utazás oda...), de nem kellett ezt sokáig csinálni, illetve amit félretettem pénzt, elvégeztem egy második okj-t, majd abból tudtam egy "nagyobb" városban egy új életet kezdeni.

Az hogy a válaszodók olyan stílusban osztják a kérdezőt amilyenben... nem feltétlen szép, de attól még lehet bennük igazság.

2021. febr. 19. 11:40
 26/62 anonim ***** válasza:
1%

24/24

ne haragudj, de a te értelmi képességeidet meghaladja a kérdés. bocs,de erre már tényleg nem tudok mit mondani.

2021. febr. 19. 11:40
 27/62 anonim ***** válasza:
13%
Jó eddig annyit tudtak a nagy "jó munkás" emberek hozzáfűzni, hogy menjen dolgozni, azt egyik sem tudja megmondani, hogy miből, hogy induljon el.
2021. febr. 19. 11:47
 28/62 anonim ***** válasza:
Kérdező: hány éves vagy? Van valamilyen szakképesítésed?
2021. febr. 19. 11:52
 29/62 anonim ***** válasza:
96%

Ha munkásszálló, kér a szüleitől X ezer forintot, amiből oda odautazik.

Ha utazgatni kell: jobb esetben állja a cég, vagy van munkás busz, ami felszedi az dolgozókat, vagy szintén kér a szüleitől pénzt az első havi utazgatásra. Szerintem ennyi pénze van a szüleinek, amit még szerintem örömmel is kifizetnek neki.

Munkát meg különböző munkahírdetős weboldalakon lehet találni (feltételezem net az van), csak keresni kell, és természetesen figyelni minden nap, addig, amíg nem lesz munka.

2021. febr. 19. 11:55
 30/62 anonim ***** válasza:
8%

19 Nah képzeld el én sem voltam alkalmas gyári vagy műszakos munkára, és nem 8 osztályos vagyok. Cukorbetegsèg miatt tilos az éjszakás műszak, a legtöbb ilyen helyen pedig több műszak van.

Vagy pedig ismerősömnek akinek szilankosra volt törve a lába,szintén nem alkalmas.

Nem minden ennyire fekete- fehér amennyire sokan ezt látják.

2021. febr. 19. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!