Nincs eleg penzem elkoltozni es ezert szomoru vagyok. Dolgozni meg itt nem vesznek fel. Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek. Elakarok kezdeni egy uj eletet de tavol vagyunk am mindentol. Mit tegyek?
Ez igaz, viszont semmi ilyesmit nem tudunk a kérdezőről.
És a többi ilyen kérdés, nem azért kerül ki, mert valami ilyen jellegű problémája van. Különben úgy került volna a ki a kérdés, hogy "mit javasltok arra a helyzetre, ha cukorbetegség miatt... vagy szilánkosra tört láb" stb.
Nem alkalmas operátornak... Meg nem képes eltűrni a monoton munkát... Szegény, majd keresünk neki olyan melót, ahová be se kell járni, természetesen online sem kell semmit végeznie, nehogy megterhelje magát, esetleg dolgoznia kelljen, elég ha csak utalják a fizetést neki a semmire, igaz?
Otthon mereszti a seggét, meg kaffog, mert a szülők reggelente felkelnek, beszélgetnek, és ezzel fel merik ébreszteni csipkerózsika-álmából.
A másik meg adja itt alá a lovat, hogy jajj, hát igazad van, milyen nehéz neked! Ki kell lépni a komfort zónájából, és rögtön lesz megoldás.
31: jogos!
De eddig semmit nem tudunk se a végzettségéről, se arról, hogy hol keres...
Amúgy az operátoros dolog nem hülyeség. Félmész a Cloudworkers oldalára jelentkezel és dolgozol nekik pár hónapot. Meglehet keresni havi 100-250eFt-ig lazán. Az elég, hogy mondjuk elinduljon valami az életedben. Aztán ha nagyon nem megy, irány külföld. Rengeteg csoport van Facebookon, ahol segítenek munkát találni. Én is dolgoztam a Cloudworkersnel kipróbálás szinten, mert nekem a munkám teljesen automatizált, nem kell 100%ban ott legyek. 1hetet dolgoztam 35ezer Ft-ot kaptam érte. Persze nagyon monoton a munka, de ez van, ha Te szerinted nincsen más lehetőséged, ez is itt van.
Én az egész életemben akkor nem találtam munkát, amikor nem kerestem, egyébként meg mindig volt. Az, hogy most így tudok dolgozni ahogy, az is teljes mértékben rajtam múlott.
Meg jópofa hogy valaki egyik szavával üti a másikat, mondvàn kérjen pénzt az anyjàéktól.... előző mondat meg ne élősködjön.
Nos a szülők is lehet úgy vannak vele, hogy otthon jut neki egy ágy és egy tányér kaja, de már 100 ezreket albérletre vagy bejárásra nem tudnának adni.
Nem írja sehol, hogy jómódú szülei lennének.
Pénzt kérni a szülőktől arra, hogy el tudjon indulni és ne kelljen többet pénzt kérni a szülőktől, nem egyenlő azzal, hogy élősködni a szülőkön. Arról nem is beszélve, hogy csak az első hónapban kell erre pénzt kérni, utána már ott lesz a fizetés, amiből akár azt a segítséget vissza is lehet fizetni.
És nem tudom hol volt szó 100 ezer albérletre vagy *drága bejárásra... a bejárást jobb esetben állja az adott cég, vagy ha nem akkor egy másikat kell keresni. Én 3 céghez utaztam be, kettő fizette az utazási költséget, a harmadiknál pedig a munkásbuszával jártam (amit szintén a cég fizetett), ami bejárta az egész megyét, hogy felszedje a munkásokat. De ha meg olyan sok volna az utazási költség, amit nem fizet az adott cég, akkor szimplán keresel egy másikat. Továbbra se kifogásokat kellene keresni, hanem munkát...
37. A nincs mióta kifogàs? Hiába akar menni ha nincs miből megvenni a bérletet . Utólag fizetik ki, számlával igazolva.
Munkás jarat pedig csak pár helyről van.
persze inkább menjen munkásszállóra, és szívjon , mint hogy tűrje a szülei hangoskodását.
1 rossz helyett, ajánlotok egy még rosszabbat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!