Nincs eleg penzem elkoltozni es ezert szomoru vagyok. Dolgozni meg itt nem vesznek fel. Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek. Elakarok kezdeni egy uj eletet de tavol vagyunk am mindentol. Mit tegyek?
Kíváncsi lennék, a 39 válaszadóból hányan voltak hasonló helyzetben!
Könnyű úgy osztani az észt, ha örököl az ember vagy mindent a hátsója alá tettek a szülők!
Azért egy munkásszálló se leányálom! Eleve ott több emberrel laksz egy szobában, el kell viselned a rigolyáikst... Az ilyen emberek általában nem művelt, udvarias emberek, és nem a napon barnultak le...
Még mindig az a legjobb megoldás, ha a barátoddal ketten elmentek albérletbe, ha lesz elég félretett pénzetek!
Én voltam ilyen helyzetben, és minden megoldható. Persze egyszerűbb sírni a gyakorin.
42-es, te nem az a középiskolás gyerek vagy, aki állandóan itt sír, nehogy vége legyen az online oktatásnak? Ugyanannyi százalékon állsz, és az okosságaid is azonosak.
40: pont ezt írtam én is fölötted pár kommenttel. :)
Tényleg elképesztő, hogy milyen kifogásai vannak - ahelyett, hogy örülne, hogy eltartják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!