Nincs eleg penzem elkoltozni es ezert szomoru vagyok. Dolgozni meg itt nem vesznek fel. Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek. Elakarok kezdeni egy uj eletet de tavol vagyunk am mindentol. Mit tegyek?
Tehát anyádék nyakán élsz, és még neked áll feljebb, hogy beszélgetni merészelnek reggel?
Anyám borogass!
Egyből cseszegetni kell a kérdezőt, hasznos tanácsok helyett, emberi stílusban...
Csak egy szokásos nap ezen az oldalon a szokásos intelligenciájú emberekkel...
13: a kérdező cseszegeti a szüleit!
Aki szelet vet....
"Egyből cseszegetni kell a kérdezőt, hasznos tanácsok helyett, emberi stílusban..."
Ezen röhögök én is :)
1, olyan stílusban osztják ki a kérdezőt, mintha nekik kéne eltartani
2, "menj munkásszállóra" és más "kiváló" tanácsok.
kiváncsi vagyok, ezek a nagy észosztó agresszív (prolik) mégis mit dolgoznak, illetve miért gondolják, h a kérdezőnek munkásszállóra kéne menni.
"Tehát anyádék nyakán élsz, és még neked áll feljebb, hogy beszélgetni merészelnek reggel?"
:D
imádom, mikor funkcionális analfabéták adnak életvezetési tanácsokat. nem pontosan ezt írta a kérdező, te lángész.
nem akarok bunkó lenni, de sztem pont ezen az oldalon teljesen felesleges ilyen kérdést feltenni:
a válaszadók többsége sztem a kifejtést sem tudja értelmezni, és az EQ-ja a béka s_gge alatt.
azt hiszik, mivel ők 50 km-re lévő melóhelyen trágyát lapátolnak, ezért másnak is jó lesz.
ja! megnéztem a profession-ös linket is:
Ez aztán nagyon hasznos, köszönjük, emese.
a munkák nagy része pont olyan, amire kb. a lakosság 5-10%-a alkalmas p(pl operátor, vagy targoncás, amihez végzettség kell), vagy az ország/Európa másik végében van.
Sopronban meg ugye nagyon olcsó az albérlet, mint tudjuk (irónia), mehetne a kérdező vmi putriba lakni.
külföld az még talán működne, bár jelenleg az sem könnyű, és nyelvtudás nélkül kínkeserves lesz.
17: akkor ezt hogyan magyarázod???
" Anyukamek idegesitenek mert mindig olyan hangosan beszelnek h felkelek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!