Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondhatnál el anyukámék...

Hogyan mondhatnál el anyukáméknak, hogy milyen nemhez vonzódom?

Figyelt kérdés

Mivel is engem mindkét nem vonz, de anyukámék homofóbok. Szeretném, ha tudnák, mert lassan 1 hónapja van barátnőm, de nem tudom elmondani nekik. Jó lenne, ha lehetnénk nállunk is néha, úgy hogy ő párom ként legyen kezelve és ne a kis barátnőmként.

Hogy mondhatnám el?

Félek, de valahogy megkellene tennem. Ti hogy csináltátok? Komoly válaszokat szeretnék!

16l

2021. márc. 21. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

Az elején én is nagyon féltem,hogy mit fognak mondani.

Végén jól reagáltak. :)

Van aki nagyon közel áll hozzád? Ha van,akkor neki mond el először.

Próbálj vele erről a témáról beszélni.

Aztán mikor úgy érzed,hogy felkészültél,mond el a szüleidnek is. Tudom,hogy rossz érzés az,hogy titkolnotok kell a kapcsolatotokat,de jobban jártok,ha szépen óvatosan mondjátok el a szüleidnek.

18/L

2021. márc. 21. 21:38
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Homofóboknak elmondani? Mintha a harmadikról ugranál ki, reménykedve, hogy nem a gerinced törik, csak a lábad. Elbúcsúzhatsz a szerelmedtől is, úgy meg fogják alázni, hogy téged sem akar majd többé látni. Bemennek az iskolátokba beköpni a barátnődet, megkeresik a barátnőd szüleit, még jó, ha nem a lány szüleinek a munkahelyére mennek be botrányozni, hogy a gyerekük megrontotta a lányukat. Homofóbtól SEMMI jót ne várj.
2021. márc. 21. 21:42
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Inkább mondd azt, hogy a barátnőd, de mondd el, hogy milyen barátnő. Amíg otthon laksz, én a helyedben nem mondanám el, fő a biztonság. Lehet, hogy elfogadnák, lehet, hogy jól reagálnának, de az is lehet, hogy nem. Ha meg nem, akkor a saját életedet keseríted meg.
2021. márc. 21. 21:46
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Én kamaszként azt hittem leszbi vagyok, aztán eltelt pár év kiderült csak a szokásos kamasz nemi identitás bizonytalanság(mindenki átmegy ezen aki nem tudja hova tartozik). Most már férjem van és csak röhögök, hogy mint minden kamasz azt hittem egy érzésről hogy vonzódás stb.

Hagyj rá még pár évet, ha 18 éves korod után is így érzel akkor érdemes ezt felhozni(vagy inkább akkor ha már elköltöztél).

2021. márc. 21. 21:51
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
6, ha a szexualitás maganugy, akkor a heterok miert b@sznak szinte nyilvános helyen? vagy nekik nem maganugy, csak a melegeknek? ok nem is foghatjak meg egymás kezet, de egy pasi meg egy csaj falhatjak egymast elottem? gaz vagy. es pont azert vonulnak fel mert nincsenek meg az alapvető jogaik, pl, családalapítás, nemváltoztatás, házasság stb.
2021. márc. 21. 22:05
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

15. Milyen nyilvános helyen?A buik nem csinálnak ilyet,csak a heterók?Manapság szégyen heterónak lenni?Szégyen egészségesnek lenni?Szégyen az,hogy nem azt a mentalitást követjük,hogy kihaljon az emberiség?

Persze,hogy melegek nem házasodhatnak. Gondolj bele,hogy egy gyerek mit élhet át,ha mennek érte a "szülei". 2 apja van,anyáknapjára mit fog venni/készíteni? Gondolj bele,hogy ott vagy középsuliban,és mondjuk autóval jön érted apukád. Egy másik férfival...Na?Lehet,hogy sokan elfogadják a bzikat de ezzel elég sok kellemetlenséget okozhatsz a gyereknek, és tudod azért még mindig nem Ádám és Patrik hanem Ádám és Éva kell...Tehát azzal tisztában vagy,hogy normális heterónak lenni?Hogy emberi,ha heteró vagy?2021, az új pnci a sgglyuk?Gratula. Ezt a mentális betegséget kezeltetni kéne valahogy,nem népszerűvé tenni. A lszbikus nők 90%-a divatból lett lszbikus....

2021. márc. 21. 23:11
 17/28 anonim ***** válasza:
23%

Nem változtatás?Ez is divat lett......Angliában egy 12 éves gyerek eldöntheti,hogy fiú akar lenni,vagy lány. Egy 12 éves gyerek még éretlen,nem cselekvőképes,még nem tudja,hogy mit tesz. Ez normális?

Az emberiség megérett a pusztulásra.

2021. márc. 21. 23:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

16-os

Ne haragudj,de neked miért betegség az,ha valaki a saját neméhez vonzódik?

Egy gyermek a szeretetre vágyik és családra.

Ők még feltétel nélkül szeretnek. De ha a szülő ezt a példát mutatja,hogy "A melegség az bűn",akkor igen,a gyerek homofób lesz...

Mellesleg az emberiség nem fog kihalni. Sokan vagyunk. :D

Középsuliban már nem hiszem,hogy anyunak/apunak bekell járnia a gyerekért..

Mellesleg nem ciki,ha kettő nő vagy férfi neveli a gyereket,ha normális körülmények között megtudják tenni..

A mai napig úgy gondolom,hogy a heterók és a melegek megtudnának lenni egymás mellett. Ugyan olyan ember a heteró is és a meleg is.

Amúgy sok nő valóban divatból lesz leszbikus,de ha neki ez jó,akkor miért fáj az neked? :D

2021. márc. 21. 23:20
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta hogy fáj nekem?

2 apja van,anyák napjára mit fog venni/készíteni?

2%-a a népességnek bzi,szerinted akkor ez normális?Szerintem se haljunk ki. Követendő példa,hogy elkezdenek ugatni a halálra festett majmok,mikor jönnek a rendőrök?Szerinted az emberiség nagyrésze viccből nem szereti a melegeket?

Angliában egy 12 éves gyerek eldöntheti,hogy fiú akar lenni,vagy lány. Egy 12 éves gyerek még éretlen,nem cselekvőképes,még nem tudja,hogy mit tesz. Ez normális?

Ne haragudj,de neked miért betegség az,ha valaki a saját neméhez vonzódik?Ez egészséges,minden embernek ilyennek kéne lennie. Agybajosnak.

Lehet,hogy sokan elfogadják a bzikat de ezzel elég sok kellemetlenséget okozhatsz a gyereknek, és tudod sok ember megszokta,és sok gyerek megszokta,hogy anyja,és apja van,nem kettő apja. Tudod azért 1000000000000 gyerekből csak 1-nek van két apja,és ez azért...hát nem is tudom,hogy érezném magam,hogy ha gyerek lennék,és megkérdeznék,hogy apád miért csókolózik a haverjával?Vagy várj,az nem a haverja?Vagy ha megkérdeznék tőlem,hogy anyukád meghalt?

2021. márc. 21. 23:54
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
16, es az nem para mikor a nagy hetero szülők megverik a gyereket, elvetetik, örökbeadjak, vagy pl kedves apuka lelép szuletesekor? a melegek csak ezeket a póruljárt gyerekeket akarjak szepen felnevelni. a gyerekek meg azert is csúfoljak egymast, mert nagy a füled, kék a szemed, vörös a hajad stb. nem hiszem hogy majd pont az lesz a problema, hogy 2 anyuka vagy apukája van, csak ezt meg is kell tanitani a gyereknek, hogy ne nézze le ezt, mert gerinctelenség. de az eszetlenseg es a homofóbia az kb egyutt járó tulajdonság, a rendes okos szep emberek nem avatkoznak mas magánügyebe. :) amugy meg érdekes, a fővárosban elek, voltam mar egy par buliban es mégsem lattam EGY undorítóan viselkedő meleg párost sem, csak olyat akik csak szolidan megfogják egymás kezet. ellenben a heterok olyan ocsmanyul viselkednek, h sokszor kellett otthagynom bulit emiatt mert elment a kedvem abbol h gangbang lett az egészből. mondom ezt ugy h hetero vagyok. 😃 az ilyenek ne szaporodjanak mint te!
2021. márc. 22. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!