Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondhatnál el anyukámék...

Hogyan mondhatnál el anyukáméknak, hogy milyen nemhez vonzódom?

Figyelt kérdés

Mivel is engem mindkét nem vonz, de anyukámék homofóbok. Szeretném, ha tudnák, mert lassan 1 hónapja van barátnőm, de nem tudom elmondani nekik. Jó lenne, ha lehetnénk nállunk is néha, úgy hogy ő párom ként legyen kezelve és ne a kis barátnőmként.

Hogy mondhatnám el?

Félek, de valahogy megkellene tennem. Ti hogy csináltátok? Komoly válaszokat szeretnék!

16l

2021. márc. 21. 21:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Mindegy, túlélik.
2021. márc. 21. 21:18
 2/28 anonim ***** válasza:
58%
Ha szeretnéd ha tudnák mondd el nekik. Ha elkezdenek hisztizni hagyjad rájuk. Te döntésed, te életed. Az hogy milyen nemhez vonzódsz az már csak a te döntésed! Sok sikert!
2021. márc. 21. 21:18
 3/28 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy csináltam hogy félre hívtam, mondtam neki hogy elég komoly témáról szeretnék vele beszélgetni és elmondtam neki hogy a lányokhoz is vonzódom.

Igazából nálam gördülékenyen ment az egész. De ha neked homofóbok, akkor is elkell fogdniuk hogy te ez vagy, ezt szeretnéd és hogy boldog vagy egy lánnyal is.

2021. márc. 21. 21:19
 4/28 anonim ***** válasza:
84%

Ne tedd meg! Amíg az életkörülményeid nem indokolják meg, hogy ezt tudomásukra hozd, ne csináld. Ugyanennyi idősen én is megtettem és fatális következményei lettek. Most vagyok 21 éves, egyetemista, egyelőre tabu a téma, hála istennek. Ha visszamehetnék az időben, én nem mondanám el, hiszen nem volt indokolt, csak a gyökér exem erőltette. Hallgattam volna a saját intúiciómra, mint rá.

Hallottam olyat is, hogy literálisan eltiltották a két embert egymásról, mert kiderült, hogy egyneműek. De ha úgy érzed, hogy hajthatatlan vagy és azt érzed, hogy indokolt, hát, levélírást tudnék javasolni például.

2021. márc. 21. 21:20
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem érzek indololatlan vágyat, de szerintem csak tudniuk kellend, hogy ne várják, hogy pasit vigyek haza. Barátnőm fog itt aludni szombatonként és nem a barátom.
2021. márc. 21. 21:23
 6/28 anonim ***** válasza:
5%

A szexualitás magánügy?Akkor miért vonultok fel?

Tartsd meg magadnak,nem kötelező mindenkinek tudnia. Ha nálatok alszik,akkor mondjad,hogy csak egy barátnő. Megnéztek ketten egy sorozatot,és szeretnéd,ha itt aludna,és nem menne haza,mert hideg van,stb...Ennyi.

2021. márc. 21. 21:30
 7/28 anonim ***** válasza:
17%
Ha homofóbok, akkor nem fogják engedni az ottalvást, sőt, botrányosan ki fogják dobni, téged meg talán össze is vernek.
2021. márc. 21. 21:34
 8/28 anonim ***** válasza:
81%
Oké, tudom, hogy nagyon el akarod mondani, de ne tedd. Ha homofóbok nem fog semmi jó kisülni belőle. Legalább addig várj, amíg külön élsz, állásod van.
2021. márc. 21. 21:35
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Én a helyedben óvatos lennék ha homofóbok. Ismerős így került utcára tizennyolc évesen, csoda hogy agyon nem verte a hülye apja.
2021. márc. 21. 21:36
 10/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem verik össze,mert azt mondja,hogy csak szimpla haverja a csaj. Nem kötelező tudnia a családnak,hogy ő szereti a lányokat. Ez az ő saját magán dolga.
2021. márc. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!