Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezen így kiakadni?

Miért kell ezen így kiakadni?

Figyelt kérdés

Anyukámnak feltűnt, hogy mostanában viszem a telefonomat a fürdőbe, ha a kádba akarok beülni hosszabb időre (többnyire hakmosáskir) és ezen ki van akadva. Igazából két okból viszem be. Az egyik hogy tartok tőle, hogy kutakodna utánam, és felháborodna, hogy le van kódolva a telóm. Másrészt elég unalmas, hogy ott ülök egyedül, tök csendben és várom, hogy hasson a hajpakolás. Többnyire bekapcsolok valami hangoskönyvet halkan, úgy hogy csak én halljam, és azt hallgatom. Vagy esetleg chatelek a barátaimmal.

És anya mostanában veszekszik, hogy miért viszem be a telefont. Nem az a baj, hogy tovább vagyok bent, mert igazából pont addig tart, mint amúgy, illetve ő is azt mondta, hogy nem a bent töltött idő a gond. Viszont nem hajlandó megmondani, hogy mi baja van azzal, ha viszem a telóm.

Szerintetek?18l

2021. márc. 21. 20:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem középkategoriás, nem vízálló a telefonom. Nem kellene drágább mert még vagyok vele elégedve. A többivel viszont egyetértek.

Kérdező nem kell mentegetőznöd a hangoskönyv miatt. Ha szereted szereted, enyi. Aki olvasni akar az olvasson. Mindenkinek a magánügye.

Mivel azt írtad hogy anyukádat lehet zavarná hogy kód van a telefonodon ezt könnyű kideríteni. "Felejtsd" ott a konyhában higy észrevegye. Ha szóvázeszi akkor zavarja, ha nem akkor nem.

Ajánlom az ilyen jó kis tálcát amit a kádra lehet tenni higy kényelmesebb legyen.

[link]

2021. ápr. 11. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!