Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezen így kiakadni?

Miért kell ezen így kiakadni?

Figyelt kérdés

Anyukámnak feltűnt, hogy mostanában viszem a telefonomat a fürdőbe, ha a kádba akarok beülni hosszabb időre (többnyire hakmosáskir) és ezen ki van akadva. Igazából két okból viszem be. Az egyik hogy tartok tőle, hogy kutakodna utánam, és felháborodna, hogy le van kódolva a telóm. Másrészt elég unalmas, hogy ott ülök egyedül, tök csendben és várom, hogy hasson a hajpakolás. Többnyire bekapcsolok valami hangoskönyvet halkan, úgy hogy csak én halljam, és azt hallgatom. Vagy esetleg chatelek a barátaimmal.

És anya mostanában veszekszik, hogy miért viszem be a telefont. Nem az a baj, hogy tovább vagyok bent, mert igazából pont addig tart, mint amúgy, illetve ő is azt mondta, hogy nem a bent töltött idő a gond. Viszont nem hajlandó megmondani, hogy mi baja van azzal, ha viszem a telóm.

Szerintetek?18l

2021. márc. 21. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%
szerintem attól fél hogy valamit eltitkolsz előle..én se örülnék ha a lányom bevinné a telefonját a fürdőbe..
2021. márc. 21. 20:08
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Vagy talán azt gondolja hogy képeket csinálsz.
2021. márc. 21. 20:19
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

A) aggasztja, hogy felnőtt tartalmat készítesz

B) állandóan azt nyomkodod, szinte már hozzánőtt a kezedhez

2021. márc. 21. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem azt félti, hogy víz megy a telódra?
2021. márc. 21. 20:28
 5/21 anonim ***** válasza:
3%
Hangosköny? Olvasni lusta vagy?
2021. márc. 21. 20:29
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Lehet azt gondolja, ha beleesik a vízbe, megráz az áram és meghalsz. Vagy csak a telefonod megy tönkre.
2021. márc. 21. 20:30
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Attól fél, hogy a következő kérdésed ez lesz: "Bele ejtettem a telefonomat a vízbe, jó szokás szerint a beázott telefont próbáltam bekapcsolni, nyomkodni, hogy biztos, ami biztos, a víz zárlatot okozzon benne. Eleinte bekapcsolt, de már se kép se hang. Mit tegyek?"
2021. márc. 21. 20:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
6, 7: nem hiszem, hogy ezt ne bírná egy anya rendesen, nyugodtan elmondani
2021. márc. 21. 20:37
 9/21 anonim válasza:
16%

Vannak komolyabb problémák

Pl túlnépesedés, műanyag szemét...

2021. márc. 21. 20:46
 10/21 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a víz vagy a fotók miatt aggódik. Elég paranoiás vagyok ilyen téren, szóval mindig mind két kamerát leragasztom, ha fürdök és ezt látta. Illetve ha hangoskönyvet hallgatok csak akkor be is zacskózom a telóm.(mindig ugyanazzal a zacskóval, tehát nem szemetelek vele)

Egyébként azért hallgatok hangoskönyvet fürdés közben, mert nem fogok egy hatszáz oldalas könyvet olvasgatni a kádban. Azt nem tudom bezacskózni, úgy hogy olvasni is tudjam. :D

2021. márc. 21. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!