Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezen így kiakadni?

Miért kell ezen így kiakadni?

Figyelt kérdés

Anyukámnak feltűnt, hogy mostanában viszem a telefonomat a fürdőbe, ha a kádba akarok beülni hosszabb időre (többnyire hakmosáskir) és ezen ki van akadva. Igazából két okból viszem be. Az egyik hogy tartok tőle, hogy kutakodna utánam, és felháborodna, hogy le van kódolva a telóm. Másrészt elég unalmas, hogy ott ülök egyedül, tök csendben és várom, hogy hasson a hajpakolás. Többnyire bekapcsolok valami hangoskönyvet halkan, úgy hogy csak én halljam, és azt hallgatom. Vagy esetleg chatelek a barátaimmal.

És anya mostanában veszekszik, hogy miért viszem be a telefont. Nem az a baj, hogy tovább vagyok bent, mert igazából pont addig tart, mint amúgy, illetve ő is azt mondta, hogy nem a bent töltött idő a gond. Viszont nem hajlandó megmondani, hogy mi baja van azzal, ha viszem a telóm.

Szerintetek?18l

2021. márc. 21. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
10: én vígan olvastam a katedrálist habfürdő közben.
2021. márc. 21. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Én állandóan olvasok a kádban, semmi baja a könyveknek. Érdekes, azt félted, telefont nem...

Most az Obama-memoárt olvasom, az sem 20 oldal...

2021. márc. 21. 21:08
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát most a tőlem egy méterre a fürdőszobai szekrényen pihenő, többnyire bezacskózott telefonomnak kissebb eséllyel lesz bármi baja, mint egy könyvnek, amit a kezemben fogok. :D

Illetve a hangoskönyvet tudom aközben is hallhatni, amikor éppen mondjuk rakom fel a hajpakolást... De egyébként van amikor podcastot hallgatok, és azt nem tudom papír formátumban "fogyasztani", ha már ennyire a hangoskönyv hallgatási és olvasási szokásaimat akarjuk feszeketni a kérdésnél.

Egyébként még mielőtt azon kiakadna, hogy azt írtam chatelni is szoktam a barátokkal, az elég ritka. Ilyen tíz-tizenöt alkalommal egyszer. És akkor sem a kád felett tartom a telóm, hanem a víz felett

2021. márc. 21. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Bezacskózott telefon, persze.
2021. márc. 21. 21:32
 15/21 Savlekotő ***** válasza:
20%
18 éves vagy,de konkrétan a telóból kutakodna utánad anyukád,biztos baromi bizalmi viszonyban vagytok ti is.. Mai albérlő családok..
2021. márc. 21. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem azt csinalsz amit akarsz. Nem csak azert mert 18 vagy, hanem alapbol is. Es ha kepeket kuldesz? (tudom hogy nem) az is a te dolgod, majd a sajat karodon megtanulod, illetve azt is ha beleejted a telod a vízbe. En is beviszem a fürdőbe, mikor kádban fürdök, mert nem fogok ugy feküdni mint egy halott fel oraig, hanem szeretnem addig is lekötni magam mig ázik a testem. Tudom hogy vki szeret csak feküdni is, de nekem muszaj lekötni magamat. Es a telom is meg egyben van, pedig évek ota tart ez a szokásom. 19l
2021. márc. 21. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

"És akkor sem a kád felett tartom a telóm, hanem a víz felett"

Ezt hogy kell érteni? Nem a kádban van a víz? Bocs az offért.

2021. márc. 22. 11:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy a fürdőszobai szőnyeg felett és nem a kád víz felett.😅
2021. márc. 22. 12:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő! Alig hiszem. Szerintem folyamatos kontroll alatt vagy, ennyi. És ott ugye eltünsz a szeme elől. Ennyi.
2021. ápr. 11. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
A mai valamit is erő telefonok vízállóak. Ha bele is ejti a kádba, nem lesz semmi baja. Áramütést se fog a kérdező szenvedni, ha csak nincs a telefon töltőhöz csatlakoztatva és úgy ejti bele. Ehhez mondjuk nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki egy kád vízhez közel vigye az áram alatt lévő elektronikus készülékét. Anyád csak kutakodni akar, ne is foglalkozz vele, hadd mondja a magáét.
2021. ápr. 11. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!