Miért kell így kiakadnia anyámnak, hogy nem mondtam előre, hogy igazából "randim" lesz?18l
Igazából úgy volt, hogy tegnap a barátaimmal találkozok, de mindenki lemondta egy srácot kivéve, szóval csak ketten voltunk. És igazából kb öt és fél órát töltöttünk együtt, ami anyám szerint furcsán sok, mégis miről tudunk ennyit beszélni, de ez a gondolat nála azelőtt is volt, hogy mondtam volna így utólag, hogy csak ketten taliztunk. És ugye a találkozó helyszínére mind a ketten utaztunk, mivel az a város mindenkinek, aki jött volna tök optimális lett volna. Én vonattal mentem a srác meg busszal, és ugye a buszpályaudvar a központban van, a vasút meg tökre a város szélén. Anya meg kérdezte tőlem, ha már """randi""" volt, akkor kijött-e elém a srác/kikísért-e, mondom nem, mert reggel én értem be hamarabb, és mire beértek a központba helyi járattal, ő akkorra érkezik meg busszal, illetve délután hazafelé neki hamarabb volt busz (ami amúgy három óránként megy neki) inkább én "kísértem ki"(vagy nem tudom hogy mondjam) és utána buszoztam vissza a vasútra, mivel annak semmi értelme nem lett volna, hogy kikísér aztán visszamegy én még várok egy órát. Szóval anyám ezen is fent volt akadva, plusz, hogy mi tartott ilyen "sokáig"(egyébként nem lett megbeszélve, hogy mikor megyek haza, szóval nem is értem, plusz tudja hogy a fiúbarátommal utoljára akkor találkoztam, amikor a vírus miatt ki kellett költözni a koliból több mint nyolc hónapja), aztán volt a fő kiakadás. Anya szerint én tudtam előre, hogy ketten leszünk (anyám logikája: kettesben egy fiúval=randi),és hogy nem úgy mondtam neki, hanem hogy minimum hárman leszünk. Na mármost ez ott hibázik a dolog, hogy szerintem az első randi nem olyan dolog, hogy annyira be kelljen számolni róla, mert az még nem feltétlenül jelent komolyat. Másrészt nem is olyan a kapcsolatom anyámmal, hogy ilyenekről beszéljünk. Harmadrészt ez tökre nem randi volt, nem értem miért kéne azt mondanom, hogy az volt. És negyedrészt azt sem értem, hogy mi ez a kiadás, anyám évek óta azon vergődik, hogy tuti leszbikus vagyok, akkor mi az istennek akad ki azon, hogy "randizok" egy sráccal?
Egyáltalán mi lehet a kiakadás oka?18l
A te, es anyukád álláspontját is megértem.
Anyukád elég régimódi. De beszeljétek meg higgadtan mi a helyzet a sráccal, hogy csak barát stb. Esetleg mutasd be anyukádnak, hátha megnyugszik. :)
Nálunk ugyanez van (szintén 18/l),mindenről be kell számolni,sőt még meg is kell mutatnom kivel találkozok,mert anya annyira aggódik ha valaki idegen h nem e drogos vagy ilyesmixd Ezért romlanak meg a fiúbarátságaim is,mert nem akarom utána egy találkozás után azt hallgatni hogy randi(pedig fiúval nem is randiznék már, na de erről sem tud xddd). A vicc hogy régen neki csomó fiúbarátja volt,mégsem volt randi egyikkel sem😅 Nem is értem. A felső 2 válaszólónak igaza van,nem kell csodálkozni,rólam semmit nem tud anyám,pont emiatt a ,,bármit csinálok mindenről be kell számolni dolog"miatt,de azért aggódni se kell,volt h random leittam magam mert lelkileg annyira levitt egy dolog,úgy vittek haza,és 10.es voltam,de nem tud róla egyik szülő se,aztán meg megy minden ilyen szülőnél az,hogy ,,hát a sunyi dolgok" aztán meg a ,,mozdulj ki mert négyfal között depressziós leszel". De amikor depis időszakot élsz azt meg nem veszik észre.Egy serdülőkorból kilépő ember szívesen kimozdulna már,élné a magánéletét..ha lenne. Én sajnállak kérdező,őszintén,mert ahogy látom,kb amíg nem költözöl el,addig neked sem lesz igazi magánéleted,mert a szülőkre nem minden tartozik,ebben a korban meg pláne nem.
Csak most egy ilyen miatt is,legközelebb nem hogy egy ilyenben fog hazudni valaki,de tényleg eljut addig,hogy semmit nem mond,aztán mehet a nézegetés, a kérdezgetés,amire nem fog menni őszinte válasz. Úgy hogy szerintem tényleg a féltés miatt megy ez,hogy tudja hol vagy,kivel,mit csinálsz,ha esetleg lenne valami,akkor a rendőrségnek is tudja mondani mizu. Az meg,hogy ezt túlgondolja...21.században már főleg gáz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!