Most ezért tényleg megéri kiakadni?
A bátyám érettségizik a héten, és anyám megkérdezte hogy el akarom -e őket kísérni holnap. Tudni kell, hogy 1 órányira van innen.
Először igent mondtam, de vegül rájöttem hogy nem feltétlen akarok felkelni reggel hatkor csak azért hogy a kocsiban várjak 5 órát hogy a tesóm végezzen.
Erre kiakadt hogy majd ő sem fog jönni az esküvőmre(?) mert majd túl fáradt lesz és majd alszik helyette, meg majd lerészegedik (nem szoktam inni) és fentmarad éjfélig (ez mondjuk csinálom) és majd nem jön el semmilyen eseményre az életemben.
Erre mondtam hogyha ennyire fontos hgy menjek akkor megyek, de csak tovább folytatta, hogy így nem fog eljönni, meg úgy aludni fog ő is..
Még most is ordibál, hogy én nem megyek vele sehova,
Idézem "16 év alatt egyszer nem jött el velem vásárolni"
...
Vásárolni kb 3 nappal ezelőtt voltunk. Együtt..
Benne van a neveben, hogy erettsegi, akkor tan eleg erettnek kene lenni elmenni egyedul. Munkahely elso napjan is a kocsiba varja majd 8oran at?
Ha nincs ugy busz, muszaj kocsival menni jolvan vigye varja meg de ahhoz miert kene meg egy plusz ember is? Erdekes felfogas
Miért kéne kisérgetni? Ha bejárós volt az iskolába, akkor most is el tud menni. Ha meg kollégista volt, akkor este visszamegy a kollégiumba, másnap reggel elegánsan felöltözik és besétál érettségizni. Délután pihen, és következő nap megint vizsgázik. Ha véget értek az írásbelik, akkor meg hazautazik.
Két gyerekem is érettségizett már, egyiket se kisértem el. Igaz, ők csak Budapesten belül BKV-ztak, de az is tartott egy óra hosszat. A keresztfiam Kaposvárról jár Pannonhalmára a bencés gimnáziumba, kollégiumban lakott, és nyilvánvalóan nem fuvarozgatta senki az érettségi vizsgára. Előtte hétvégén talán hazautazhatott, de vasárnap estére vissza kellett mennie, és onnantól az írásbelik végéig a kollégiumban volt.
Nem érte meg, majd ő is rájön. Mégis mit csinálnál, ha elmész vele? A terembe úgysem mehetsz be. Hogy hogy érezte hogy sikerült ugyanúgy el tudja mondani később is, mikor hazaért. Hagyd rá, idővel megnyugszik!
Velem nem jött el senki az írásbelire/szóbelire meg senkivel se az osztályból anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!